Another New In / Další novinky

Hello everyone, I´m sorry for not posting anything lately but I was sick. I had stomach flu or something like that. Anyway after the exhausting exam period I had to reward myself properly and I went on an online shopping spree on Topshop again. I know I shouldn´t but be honest, would you resist?

Ahojte, omlouvám se, že se tu zase dlouho nic nedělo, ale byla jsem nemocná... Nějaká střevní chřipka, či co. Každopádně po výživném zkouškovém to chtělo nějakou pěknou odměnu a já jsem zase neodolala Topshopu - já vím, jsem prostě hrozná, ale řekněte sami, odolali byste?

xoxo Eve.h


lace insert blouse and watermelon blazer
polokošilka s krajkou a melounové sáčko

Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. Jééé, nádherné kousky, Evi! Hrozná rozhodně nejsi, jen ty věci jsou hrozně krásné, takže se vážně není co divit :-) Ať se Ti krásně nosí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, to sako je dokonalý, neodolala bych. Taky ho chci. Brzo se uzdrav, ať můžeme na ty nákypy. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda! Pěkně ses odměnila.. To sáčko je naprosto super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. No přemýšlím, čemu bych více nemohla odolat a protože většina říká sáčko, já říkám top, černý mi totiž chybí a krajky miluju, takže ti ho tak trošku závidím!

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se moc líbí to sáčko, má krásnou barvu! Jinak doufám, že už jsi OK. Jsou tu krásné letní dny a to je škoda bejt zavřená doma, v posteli...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky, to sako je úžasné! Těším se na outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oh you poor thing Eve - nothing worse than being sick :( Hope the bf took good care of you. GOOD on you for spoiling yourself though I always made sure I did that after my big exam periods. I hope you had a lovely weekend miss!

    Anna xo
    http://www.lifesshinyprettythings.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images