Another school girl outfit / Další školačka

Hi everybody, this is my hudredth post I know I should´ve thought of something more special but I couldn´t come up with something breathtaking so I just want to thank you all who wrote me some sort of response in the How would you call your style? It was great reading all your thoughts and I appreciate that you participated and made the post alive.
Now to todays outfit. It´s a kind of funny combination I was thinking about for some time. Considering that it was -6 °C it was quite a brave move. I went to Brno to meet a friend for tea and something sweet to eat to chat about school, boys our beloved Gossip girl etc. and I enjoyed it very much. I met her during my work in the theater and we´ve become quite close. I can´t help but thinking how our lives always pull us somewhere we meet people who effect our lives afterwards how we make friendships that last long and help us get over bad luck and unhappiness. Have you ever experienced something like this? xoxo Eve.h

Ahojte, tohleto je můj stý post a pravděpodobně jsem měla sáhnout po nějakém peckoidním tématu, ale jelikož mám v poslední době nějakou vybrakovanou hlavu, bude vám muset stačit tohle. V každém případě bych vám chtěla poděkovat za všecky krásné reakce na Jak byste pojmenovali svůj styl post. Strašně mě to potěšilo a byla radost to číst. Jsem nevýslovně ráda, že jste se zúčastnili a vdechnuli tak tomuhle postu život. ;)
Teď k dnešnímu ohadření. Tahle druhá školačka mi ležela v hlavě už nějakou dobu a vzhledem k tomu, že bylo dneska -6 °C to byla i docela odvážná kombinace. Jela jsem do města na sraz s kamarádkou. Zašli jsme na čaj a nějakou sladkou dobrotu. Povídali jsme o škole, borcích a samozřejmě naší milované Gossip girl. Užila jsem si každou vteřinu. Seznámila jsem se s touhle slečnou při práci v divadle a celkem jsme se sblížili. Teď když nad tím tak přemýšlím, uvědomuji si, jak se v životě dostáváme na místa, kde potkáváme lidi, kteří následně ovlivní náš život, jak vytváříme vztahy, které trvají dlouho a pomáhají nám překonávat různé nesnáze a překážky. Zažili jste nebo zažíváte něco podobného?



skirt, shirt / sukně, košile HM
blazer / sáčko Topshop
tie / kravat dad´s closet / tátova skříň
bow headband / čelenka s mašličkou fler.cz
boots / kozačky Street

Mohlo by se vám líbit

15 komentářů

  1. K Tvé otázce, je to zvláštní, jak to na nás ten život někdy nachystá, že někde, kde to vůbec nečekáme, na nás čeká třeba skvělej člověk... Taky mám tu zkušenost a díky za ní :-)
    A k ohadření, jak hezky říkáš, nemůžu zase psát nic než chválu, protože tenhle styl mě na tobě prostě baví :-) Kde pořád bereš takové skvělé suknýnky? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak se kde dá, spíš je to taková sbírka za posledních 6 let... A mockrát děkuju ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Sáčko vypadá, že ti je trochu menší, ale jinak to vypadá hrozně slušnácky a elegantně :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší je to dost originální!

    OdpovědětVymazat
  5. Sáčko je moc pěkný, akorát mi taky přijde, že je ti menší, každopádně ti sluší. :)
    Myslím, že v každím prostředí nám vstoupí do života někdo, ať více či méně. Já pořád kamarádím s kamarádovo teď už expřítelkyní. Vydrželo nám to, i když se rozešli. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadáš skvěle! Jako by jsi právě přišla z natáčení dalšího dílu Gossip Girl. Skvěle bys mezi ně zapadla :-)

    OdpovědětVymazat
  7. MOc ti to sluší, já teda nemusim moc kravaty na ženách takže bych ji vyjmula, ale jinak skvěle originální :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc moc Ti to sluší, Evi ♥ Vypadáš nádherně a přesně jako školačka! Sáčko je boží!

    OdpovědětVymazat
  9. jako hermiona (a nemyslím to v žádném případě jako urážku, ona je krásná), prostě ti to fakt sluší, sáčko nádherné!
    Já často přemýšlím o náhodách, které nám do života zastrčí někoho nového - kupříkladu asi největší náhoda mého života mě seznámila s mým mužem a další obrovské náhody se nám dějou už tři roky :D takže náhoda je pro mě životní záhada! :D

    OdpovědětVymazat
  10. posledně mi řekla paní v obchodě, že raději vybrat větší, protože se do nich jednoduše dá vložka, a poté Ti padnou jako ulité.
    Takže jsem objednala klasickou 38. Ale a vložka mě nemine :D (bože, to zní blbě)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky že ani, hned jak dostanu peníuky, pujdu se řádně odměnit ;))
    Moc Ti to sluší, to sáčko je bezva:)

    OdpovědětVymazat
  12. tohle ti fakt moc sluší =)...v sukně si kočka =)

    OdpovědětVymazat
  13. hey! you look so cute :) love your skirt!! amazinggg! have a great day! xxxxx

    http://danischwanke.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images