My favourite shows / Moje oblíbené seriály


Po mé dlouholeté závislosti na Sexu ve městě, který pokračoval dvěma filmy a buďme upřímní to poslední filmové pokračování bylo už takovou trošku lacinou přehlídkou značkových oblečků a botoxu, jsem objevila další seriály, u kterých nejspíš budu sedět přikovaná k monitoru ještě dlouho. Jak vám asi došlo, první z nich je Gossip girl alias po česky Super drbna. Začala jsem na ni koukat, když ji prve dávali na primě, ale pak a to nevím proč, když znám spoustu holek, které jsou úplně stejně závsilé jako já, ji přestali dávat a nakonec i nedávno na Primě love ji přesunuli z hlavního vysílacího času na nedělní či sobotní dopoledne. Předpokládám, že to všichni znáte. Pro ty z vás, co nesledovali poslední řadu připomínám, že Serena a Blair se vrátily z prázdnin v Paříži a začali spolu chodit na Kolumbijskou univerzitu. Serena se snaží najít své místo a Blair zapomenout na Chucka a stát se "mocnou ženou". Jak to všecko dopadlo se dovíte, pokud si zatím poslední řadu stáhnete. Seriál má po prázdninách pokračovat pátou řadou a to už za měsíc. Asi nepřekvapím, ale moje oblíbená dvojice je Chuck a Blair a Blair je moje nejoblíbenější postava. Serena mě až tak neuhranula zvlášť pro to, že podobně jako Nate už v průběhu seriálu vystřídala všecky hlavní mužské protagonisty, snad kromě Rufuse a Erika... O tom, že je seriál velikou módní inspirací ( pro mě hlavně Blaiřiny čelenky ) se snad nemusím ani nijak obsáhle rozepisovat, i když mi přijde, že v poslední řadě už nemají "holky" tak krásné vlasy jako předtím. A co vy a Gossip girl?





Další je deník Call girl, ten už bohužel skončil čtvrtou řadou. Exkurz do života Hannah alias Belle je plný sexu, krásných modelů, ale také otázek, zda se dá skloubit tahle velmi delikátní práce s běžným soukromým životem.


Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Gossipky jsou prostě jednička :) taky je sleduju a o tom druhém slyším poprvé, dobrý tip, až se budu nudit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a u mě ses ptala na nepraktičnost overalů.. jo je to celkem nepraktické, když přijde potřeba jít na záchod, ale tak to se dá přežít.. ale zase je to z lehoučkého materiálu a hrozně pohodlné, člověk se v tom ani nepotí..! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý vědět, pokud budou v módě příští rok, asi si pořídím :) A Tajný deník zkus :) Bývá to i sranda semtam ;)

    OdpovědětVymazat
  4. ten druhy nepoznam ale idem vygooglit:)

    biancaprincipesssa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Gossio su super, a to druhe vobec nepoznam

    OdpovědětVymazat
  6. seriály sú brutálna droga podľa mňa :D tiež na nich závisláčim, nie zrovna na týchto dvoch. Ale Gossip Girl rozhodne poznám a patrí medzi top.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem hrozný seriálový zaostalec, ALE to se po přečtení tvého inspirativního postu změnííííííííí! ;-)
    Krásný (první školní) den přeje Vivi ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsem ráda, že jsem mohla pomoct :D Jinak děkuju za přání i když mi škola začíná až za měsíc. To jsme my lajdáci vysokoškoláci :D

    OdpovědětVymazat
  9. Call girl som zbožňovala škoda že skončili

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images