Podzimní koloniál na Malé Americe

Ahojte,

 na podzimu v Brně je kromě zcela samozřejmých věcí, jako spadaného listí v místních malebných ulicích a uličkách,  skvělé i to, že se sem po prázdninách vrací studenti. Asi si říkáte, co je na tom super... Je mi jasné, že si představujete rachot na kolejích a přecpané MHD. Ale to jste vedle. Ve městě se totiž konečně začíná i něco dít... Většina akcí je zaměřená především na mladé a těch se tu od konce září začne vždycky pohybovat tak třikrát až pětkrát větší koncentrace než v létě. Letos mi to úplně připomnělo moje vysokoškolská léta a konečně jsem si uvědomila jak boží doba to vlastně byla... A ano, už slyším studenty a studentky mezi váma, jak frfláte, že ty zkouškový jsou vážně "boží" a jak na to "zcela určitě" budete nostalgicky vzpomínat. No nechme toho, však časem uvidíte sami :)
 Jednou z takových akcí je i Koloniál, který se na Malé Americe pořádal teprv podruhé. První jste mohli zaznamenat už na jaře. V kostce je to jednak trh s nezávislou módou, podobně jako Factory fashion market, a jednak tam můžete koupit po domácku vyráběné dobroty. Na jarním Koloniálu jsem bohužel nebyla, takže nemám srovnání co se pochutin a sortimentu týče, ale slyšela jsem, že tenhle podzimní byl trošku chudší. Nicméně bylo krásné počasí, dala jsem si výborný kuřecí burger, následně kávičku a nakoupila jsem náušnice (ty jste mohli vidět v posledním new in příspěvku) i něco dárků na Vánoce, takže za mě to bylo rozhodně kvalitně strávené sobotní odpoledne. Pokud budete mít možnost na některý z příštích Koloniálů zavítat, určitě doporučuju!

V Brně se celkem rozmohlo využití starých továrních prostor pro podobné akce. Díky bohu, že na to konečně někdo přišel!!!!


Náušnic a cingrlátek tam bylo nepřeberných tvarů a množství. Kralovaly tomu samozřejmě šperky s obrázky zalitými v průhledné pryskyřici.


Nejvtipnější placka, kterou tam měli. Tu jsme tam prostě nemohli nechat...


Kdybych věděla, na co tyhle úžasné taštičky použít, věřte, že by byla Audrey moje!




A tohle byla jednoznačně největší vychytávka. Obal na knížku. Patřím totiž k těm staromilcům, co rádi tahají knížky v kabelce a všichni víme, jaká újma se jim tam může stát. A tohle je naprosto úžasné a navíc originální řešení.


Nejkrásnější pohled, co znám :)


A na závěr můj outfit...

shirt / košile H&M  (a můj nejoblíbenější kousek vůbec)
skirt / sukně Topshop
shoes / Street
handbag / kabelka Anne Christine

Tašku jsem táhla především na mého nového Olympuska. Nerada ho nosím na krku, tak snad mi to prominete. 

Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Chm tak ty obaly na knížku jsem tam úplně přehlédla! Ale já mám většinu knížek vždycky půjčenou z knihovny, takže bych obal asi ne úplně využila :) Taky mám radost z čím dál častějšího využívání továrních prostor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na viděnou na nějaké další brněnské akci, Ani ;)

      Vymazat
  2. Wow, moc ti to sluší! A to run, forest, run je opravdu bomba! :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jj, s kamarádem jsme se začali okamžitě smát, sotva jsme to viděli. :D

      Vymazat
  3. moc ti to sluší.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky! Obal na knížku bych také brala :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  5. ty jo ta fotka pražského hradu je dokonalá!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Eli ;) Jj, Pražáci si vzali mustr od nás z Brna.

      Vymazat
  6. perfektná sukňa! musela to byť super akcia a tie obaly na knižku sú naozaj originálne! tiež by sa mi ich pár zišlo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images