Teambuilding

Zdravím všechny pravidelné čtenáře i náhodné kolemjdoucí,

 ráda bych vám dneska ukázala obrázky z pracovní víkendové akce. Pracuju teď v menší firmě a podle toho vypadá i přístup k nám zaměstnancům a tak celkově jak se tam věci řeší. Teambuilding tedy nebyl výjimkou. Byla to skvělá šance jak poznat kolegyně i jinak než v tom denním shonu a pobýt na naprostou kouzelném místě.
 Celá akce se konala v Mladotickém mlýně. Je to poblíž Čáslavi. Je to starý mlýn přestavěný na takový apartmánový dům. Úžasné na něm bylo, že to bylo jedno veliké bludiště a různými cestami jste se mohli dostat na jedno a to samé místo. Všude staré knihy, šicí stroje předělané na stoly, břečťanem porostlé zdi.... No zkrátka každý milovník magických míst by se tam přímo tetelil blahem. Jen škoda, že bylo hodně programu a nebyl čas to tam pořádně prošmejdit. Přináším vám alespoň něco fotek, když jsem měla chvíli kouknout pookolo.
 Mladotický mlýn určitě doporučuju Vaší návštěvě. Jen si tam asi nedávejte jídlo. Vaří tam strašně a paní kuchařku by asi Zdeněk Pohlreich nezvolil pracovnicí měsíce.
 Ale pojďme raději k té prohlídce...

Z našeho apartmánu se vyšlo přímo k tomuhle malému jezírku.






Dovolila jsem si i vyfotit jednu fotku outfitu. Měla jsem tričko z Tally Weijl, co jsem koupila při pobytu v Praze, nové šortky z H&M e-shopu, sandálky ze Streetu a klobouček z cest po severní Itálii.



A když jste se hodně dlouho koukali do zrcadla, byly tam i nějaký duchny :D


Toť ode mě vše. Pokud budete mít chuť a náladu, přijďte zítra za mnou a Brněnskými blogerkami do kavárny Limbo. Opět pořádáme od 14:00 bazárek. Akci najdete tady

Mějte se krásně a těším se u dalšího postu :) Dejte mi vědět, jestli jste někdy navštívili podobně úžasné místo.

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. To místo vypadá moc pěkně, škoda, že tam "nevaří", to bych tam manžela asi nenalákala. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to tam krásně :-) Super, že jste si to užili :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to tam skvěle, škoda toho jídla!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images