Last week

Ahojte,

 můj pobyt v Praze se nachýlil a počínaje zítřkem už mi zbývá jen posledních pět pracovních dní. Podle toho ovšem vypadá i náš pracovní harmonogram a moje vůle vymýšlet nějaké sexy but smart oblečení. Obvykle přijedu domů, nahážu do kufru co se do něj vejde a celý týden nosím jednu sukni , šaty a kalhoty několikrát. proto prosím omluvte to, že se tu víc jak týden nic nepohnulo. Pokusím se to v příštím týdnu napravit a něco pro vás pofotit.
 Dnešní várka fotek je taková jen pro představu jak se mám a co dělám.


 Kolem kostela na Karlínském náměstí chodím každý den do práce a alespoň podle mě to je jediná hezká věc v téhle části města (tímto se omlouvám všem, co bydlíte v Karlíně, ono to velké město prostě není nic pro mě).


Víkendy jsou pro mě vždycky vykoupení a chvíle největšího blaha a štěstí, když se vracím do Brna. S přítelem o sobotách podnikáme různé výlety. Předminulý víkend jsme se vypravili na hrad Pernštejn (tímto zdravím čtenářku Arwen, která mě tam zřejmě zahlédla) a vyzkoušeli jsme si střílení z luku. A světe div se, byla jsem v tom lepší než můj milý.


V průběhu minulého týdne jsem se rozhodla, že dám Praze přece jen šanci a doprovodila jsem kamarádku s pejskem na Letnou a musím říct, že ten pohled na pražskou siluetu opravdu stojí za to. (a přitom jsem otestovala své nové kalhoty z H&M)


Tato sobota patřila dalšímu motovýletu a sice na rozhledu Babylon nedaleko Kramolína a Dukovan. Výhled nebyl až tak ohromující, ale na výlet je to ideální destinace.

A jak trávíte poslední srpnové dny vy?

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Také zdravím :) On zrovna Karlín není z nejhezčích pražských částí, to je pravda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ďalšie podarené fotky :-) Aj ja veľmi rada chodievam po výletoch a s tou Prahou s tebou súhlasím, je to krásne mesto, plno pamiatok, no bývať by som tam asi tiež nechcela :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Eve! tvůk blog sleduju už dlouho, ale moc nekometuju. přeji ti zdárné ukončení školení a nástup do nové práce. btw. prozradíš někdy, čeho se ta práce týká? nebo v jakém oboru? také studuji humanitní obor a celkem se děsím toho, co bude potom. ale tys našla práci tak rychle, tak třeba mě to uklidní :-) děkuji.
    Anna

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images