Friday night / Pátek večer

Hey guys,

here´s a small report on this weekend. First of all I´m sorry about so few pictures. I wanted to take more but me happened again. I did take my camera with me but the battery stayed home in a charger. So both pictures you can see were taken by my bf. I wanted to shoot even during shopping in Ikea but my boyfriend was sick (you know he was cold and guys are quite fragile creatures, I´m sure you know it very well...) So I didn´t want to bother him. But let´s start from the very beginning...
On Friday night we went to my friend´s brithday party. It was a very nice evening spent in a great company. I was wearing my lace Topshop dress and a golden necklace (don´t worry the slippies stayed home - I wear them at my bf´s place). I was wearing the same outfit on our seventh anniversary btw.
On Saturday we went to shop some kitchen equipment to Ikea, Kika and shops like these. We bought almost everything we needed and in the evening we used our new oven for the first time to make a roast chicken. Afterwards we watched Sex and the city 2 in our new giant flat screen and I must admit that I love my man even because he went to see both Sex and the city movies to the cinema with me and enjoyed it as much as I did.
How was your weekend?

Ahojte,

přináším vám zedvě fotečky z tohohle víkendu. Omlouvám se, že jich je jen tak málo. Chtěla jsem fotit i při nákupech nádobí v Ikei, ale co se zase nestalo. Vzala jsem si sice foťák, nicméně baterka do něj zůstala doma... Já klasik... Takže mě fotil milý mobilem a při nákupech mu nebylo vůbec dobře (mužská smrtelná na osm - znáte to), tak jsem ho s nějakým focením nechtěla obtěžovat. Ale začněme od začátku.
V pátek večer jsme se účastnili narozenin kamarádky v Café Paradigma, ještě nemají oficiálně otevřeno, ale vypadá to, že z toho bude moc příjemná a útulná kavárnička. V každém případě to bylo fajn soirée v příjemné společnosti. Oblékla jsem svoje nové krajkové šatky a k nim pozlacený řetízek (nebojte, leopardí papučky zůstaly doma, je to domácí obuv u přítele). Mimochodem, to samé jsem měla na sobě na sedmé výročí, ale jaksi zase nebylo, jak to vyfotit.
Sobota pak patřila prolézání Ikey, Kiky a podobných zařízení. Nakoupili jsme skoro všechno, co jsme potřebovali a večer jsme poprvé využili naši novou troubu na pečení kuřete. Pak jsme koukali na Sex ve městě 2 na naší nové obrovské televizi. Musím říct, že miluju svého muže i proto, že mu nevadilo mě na oba Sexy ve městě doprovodit do kina a dokonce se u toho bavit.
A jaký byl váš víkend?



Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. Jééé, taky jsem byla o víkendu na oslavě narozenin v jedné super kavárně - Jedné Básni :) Tobě to zase moc slušelo a doufám, že nám ukážeš něco k tomu, jak zařizujete byt :) Btw. závidím, můj muž ochoten není...ačkoliv mi slíbil (na plese, tak nevím, jestli si to ještě pamatuje, haha), že se budeme dívat na Hříšný tanec :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, náš byt ještě nemáme. Postavili jsme si kuchyň před přítelovým pokojíkem. Je to jen taková malá linka, ale je to moc fajn nemuset furt lozit k rodičům. Byt plánujeme až budu taky vydělávat. Haha, tak to jsem zvědavá, jestli to ten tvůj dodrží :D

      Vymazat
  2. Evi tie šiatky sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi tak sladká...;-) Šaty mě úplně okouzlily (dokonce i ta extravagance s domácími papučkami jim sluší) :-D. Krásná jsi jako vždycky.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. ty šaty ti neuvěřitelně sluší

    OdpovědětVymazat
  5. wonderful dress u look so cute dear:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images