School done / Po zkouškách

Hey guys, I report on still being alive after almost a week. I´ve finally finished my exam period today and I´m really glad that I´ll have some more time for myself. From now on I´ll just have to do some research for my diploma thesis and I´m going to look for some job but this week I´d like to relax and get my stregth back because this exam period was really exhausting. After coming home today I rewarded myself with a tasty lunch and an order from Asos but let´s talk about that some other time.
Here´s my today´s outfit. I went to the horrible management exam today. I can honestly say that I hate oral exams. You can´t see it in the picture but I was wearing my ruffle skirt (you could see it here ), cardigan and accesorized it with a medalion which brought me some good luck today I think.
What about you? Are you done with school or exams? How do you relax?

Ahojte, hlasím se vám skoro po týdnu. Dneska jsem zdárně ukončila poslední zkoušku tohoto semestru a jsem strašně ráda, že teď budu mít trochu víc času pro sebe a že je to prostě za mnou. Teď mě čeká výzkum pro diplomku a asi budu i hledat nějakou práci. Teď bych si chtěla ale hlavně odpočinout. To letošní zkouškové byl fakt záhul. Po příchodu domů jsem se odměnila vydatným obědem a taky malou objednávečkou z Asosu. Ale o tom zase jindy.
Dneska přináším po dlouhé době outfit. Je to obleček, ve kterém jsem dneska vyrazila na tu legendární zkoušku z managementu a musím říct, že upřímně nesnáším ústní zkoušky. Na fotkách to není moc vidět, ale měla jsem na sobě svoji černou volánovou sukýnku (mohli jste vidět tady ), svetřík a medajlonek, který mi dneska opravdu přinesl štěstí a myslím, že to celé hezky ozdobil.
A co vy? Máte už po zkouškách a písemkách? Jak relaxujete po takovém vypětí?



tee / triko New Yorker
cardigan, medalion / svetřík, medajlonek CA
skirt / sukně HM
boots / kozačky Street 

Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Moc ti to sluší, Evičko! :) Gratuluji k úspěšně zvládnutým zkouškám, za pár měsíců už z tebe bude inženýrka, že? :) Závidím! I ten konec zkouškového ti závidím, mě to nejhorší teprve čeká zítra a příští týden. Ale už nějak nemám sílu bojovat :D :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, děkuji. Ne bude ze mě, doufejme, magistra ;)

      Vymazat
  2. Eviiii, moc Ti gratuluju! Taky nemám ráda ústní zkoušky (i když ty písemné jsou na tom s mou oblibou podobně :-D), ale Tobě to teda na téhle tak ukrutně seklo! Zkrátka a dobře opravdová dáma :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ústní jsou nejhorší..
      gratuluju Evčo! :) moc ti to slušelo

      Vymazat
  3. Veliká gratulace Evi!!! A moc ti to slušelo! Na sraz myslím, ale mám zítra ještě zkoušku (už druhý pokus :/), tak jsem ted vystresovaná z toho. Jestli to ale klapne, tak to začnu hned řešit :)

    OdpovědětVymazat
  4. gratuluju! no šla jsi na tu zkoušku moc hezky oblečená:))
    já už mám taky všechno za sebou, dneska jsem napsala seminárku, zítra ji upravím a je klid :) ale ústní zkoušku jsem ještě nikdy neměla, docela ráda bych si to zkusila, jaké to je na vysoké, ale samozřejmě bych se i klepala strachy:D

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju!!!Mě stále chybí ještě poslední do sbírky, na prvním pokusu jsem byla minulý týden, šla jsem ve stejných barvách jako ty, jen opačně-modrá sukně a černý vršek. I podpatky jsem si kvůli němu vzala a vyházel nás všechny...|Dneska to dal jednomu člověku.Fakt nevím, jestli tuhle hrůzu někdy udělám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju vám, holky, a doufám, že se vám všem nakonec zadaří jako mně ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :-) - http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký outfit. V tě čepce vypadáš francouzsky. :)
    Jinak já mám od nového roku vypětí každý den v práci a odpočnu si akorát večer a o víkendu. Zatím to ale zvládám, nicméně bych se klidně na chvilku brátila zase zpátky na uni. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images