My after exam wishes / Moje pozkoušková přání

Hi everyone, the more I learn the more I look forward to it being over. I can´t wait to meet my friends for cup of coffee or to go shopping and reward myself a little bit. As you who come here regularly probably know I fell a victim to the Parisian chic book (for those of you who don´t know take a look here ) and I found out that I don´t own any little black dress. I would like to buy a dress I can wear for both smart and casual occasions. I really like this one from Asos. But I have no experience with this shop and I´m not sure about what size I should buy. So I would like to ask those of you who are familiar with this brand to give me some advice. I usually take size 10 UK when I order from Topshop but here I have no clue. I will be grateful for any note or review from you. Thank you.
What about you? Do you praise yourselves after exams or somewhat tasks?

Ahojte, čím víc se učím, tím víc se těším až toho biflování bude konečně konec a já si budu moct někam vyrazit na kávičku se známými nebo si koupit něco pěkného (či potřebného) za odměnu. Jak už víte, jsem naprostá oběť francouzské knížky (kdyby někdo něvěděl tak mrkněte sem ) a zjistila jsem, že v mém arzenálu zcela chybí malé černé šatičky. Ráda bych takové, co se hodí nejen k nošení někam do společnosti, ale i pro běžné příležitosti. Zaujaly mě tyhle na Asosu, i cena se dá, ale nejsem si jistá, jakou velikost objednat. Ještě nemám s Asosem žádné zkušenosti. Z Topshopu si většinou brávám šaty velikosti 38, tak váhám, jestli to v tomhle případě udělat stejně. Máte někdo s objednávkami s Asosu zkušenost? Byla bych vám vděčná za jakoukoliv radu, případně postřeh ohledně tohohle obchodu.
 Další věc, nebo věci, které spíš potřebuju, než chci, jsou hnědé a černé džíny. Ty moje černé už vypadají jako kdybych je máčela v bělidle a už je hanba je někam nosit. Tady zase uvítám, hlavně od vás, co jste z Brna tipy, kam pro ně zajít. Mám zálusk na HM, možná se podívám i do Tally Weijl, ale žádný konkrétní tip ještě nemám.
Odměňujete se taky za zkoušky, vysvědčení a podobně?


Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. nice post :)

    How about following each other? If yes, please let me know. Have a nice day!
    http://mastylee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tady normálně 36 ale z asosu jsem si vždycky obejdnala 38 a nebo jsem to porovnávala podle centimetrů, ale rozhodně velikosti zvážit ! :)
    Jinak jestli máš v merku tyhle tak jsou krásný ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak ty šaty jsou ovšem luxus! Já si chci koupit takové ty úplně obyčejné černé s tříčtvrtečním rukávem v HM a nosit je naopak s výstřihem na zádech a s výraznými doplnky a proto doufám, že příští středu dám tu zkoušku, abych si je mohla koupit :D Pro kalhoty bych asi zašla do Tally, svoje černé jsem ta koupila a nejsou vůbec špatný :)

    OdpovědětVymazat
  4. HM na černé kalhoty nedoporučuju, mám odtud jedny cca čtvrt roku a už moc černé nejsou a navíc se dost vytahaly u kolen.

    OdpovědětVymazat
  5. Také se odměňuji, po tom stresu to je potřeba ať už zkouška dopadne jakkoli:)) Já mám černé džíny ze Zary a ty určitě nedoporučuji, jedny mi po krátkém nošení zešedly a druhé se hned při prvním nošení hrozně vytáhnou:/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images