Over the knee socks / Nadkolenky

Hi girls, on my autumn wishlist there was a pair of over the knee stockings if you remember. I was looking for them everywhere in Brno but I couldn´t find any. Luckily I found them on Topshop´s e-shop. Thanks to London Fashion Week there was postage and packing for free to all destinations so I took three pairs. Moreover when the package came I was very nicely surprised by two shopping bags which came with my order as a gift. Stockings look high quality and are very comfortable on. I just can´t wait to wear them.
Do you like stockings?

Ahojte, pokud si vzpomínáte, na mém podzimním seznamu byly i nadkolenky. Sháněla jsem je u nás všude možně, ale zdá se, že v Brně nějak nejsou... Ještě, že je mají v Topshopu, který měl minulý týden v rámci London Fashion Weeku poštovné všude po světě zdarma. Cena se mi zdála na české koruny přiměřená a tak jsem objednala hned tři páry. Byla jsem navíc příjemně překvapená dárkem v podobě dvou látkových nákupních tašek.  Ponožky vypadají kvalitně a pevně a na noze jsou moc příjemné. Nemůžu se dočkat až je někam vytáhnu.
A co vy? Máte rády nad či podkolenky?





Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. Evi, zkus se podívat do Gatu v Avionu, tam mají plno levných ponožek, tak teď na podzim snad i nadkolenky, určitě tam budou za pusu:)
    zatím žádné nemám, ale na podzim taky nějaké plánuju koupit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju za tip, ale moc do Avionu nejezdím. Je to pro mě dost z ruky.

      Vymazat
  2. To je má slabost! Krásné kousky, už se těším, s čím je oblékneš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. pěkně jsi to naaranžovala, jinak barvy jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky plánuju ňáké na zimu koupit, tak snad seženu:))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou hezké, škoda, že jsem o akci nevěděla. Bohužel je ale neumím nosit, nebo už jsem na to možná stará (nehodí se do práce).

    OdpovědětVymazat
  6. mě nadkolenky prostě připomínají styl takových těch "rozverných školaček" - čímž neříkám, že se mi to nelíbí, ale sama bych se v tom asi necítila...v každém případě jsem zvědavá s čím je oblečeš a možná mě přesvědčíš... :) :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem chtěla napsat úplně stejnej komentářjako povalečka nade mnou:-). Na sebe bych si je nevzala, ale uvidíme, jak budou slušet Tobě:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, já jsem si právě říkala, že jsem ten poslední rok na vysoké, tak kdy jindy už vypadat jako rozverná školačka :D

    OdpovědětVymazat
  9. This is a trend I really love!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  10. Taky přemýšlím nad nadkolenkami, ale nemám na to nohy

    OdpovědětVymazat
  11. ja nadkolienky milujem a tie tvoje su uzasne,vybrala si si presnie tie farby ktorymi sa tuto zimu bude uberat moj satnik ak to samozrejme niekto zafinancuje:D
    inak zatial som prihlasena na anglictinu,literaturu a matiku a to mi ta ucitelka volala kilo tomu aby sme sa dohodli na tom smere ja som myslela ze child care ale teraz som si neni ista ci si neurobim tieto ich UK akreditacie na kadernictvo a vizaz kedze uzto mam zo slovenska:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images