New in / Nové věcičky

Yesterday I went to the city center to spend some of my birthday money and to use vouchers I got from my friends. This time I had the exact plan what to buy. Just one piece I bought because I liked it very much.

Včera jsem se vydala utratit něco z peněz, co jsem dostala k narozeninám a taky zužitkovat dárkové poukázky od mých přátel. Tentokrát jsem nešla naslepo a měla jsem jasný plán, co a kde koupit. Jen jeden kousek byl nákup jakože pro radost.


Finally even I have this classic and iconic piece in my wardrobe. I bought this trenchcoat in HM. Well it wasn´t exactly cheap but I believe it´s more than a good investment. It´s not that visible in the picture but it´s A cut.

Konečně mám i já ten klasický překlasický ikonický kousek ve skříni. Pořídila jsem v HM, pravda zadarmo zrovna nebyl, ale pevně věřím, že je to víc než dobrá investice. Na fotce to není moc vidět, ale spodek kabátku je áčkový.


I had wanted to buy striped tee last year but I didn´t find any I would have liked. Yesterday I found this classic navy-white one in HM and was very happy about it.

Pruhaté tričko jsem si chtěla koupit už loni, ale bohužel jsem nějak nenarazila na žádné, co by splňovalo moje představy. Letos jsem na něj konečně kápla v klasické modrobílé kombinaci opět v HM.


Další položkou byly tmavě modré nebo černé džíny. V Anne Christine jsem kápla na jedny skvěle padnoucí. Mám s tamními kalhotami celkem rozporuplné zkušenosti. Mám odsud šedé strečové džíny, které úspěšně nosím už druhý rok, ale měla jsem odsud taky jedny černé džíny, které se celkem rychle opraly, tak uvidíme, jak dlouho vydrží tyhle.

Next item on my list were black or dark blue jeans. In Anne Christine I got these which fits me so well. I have different experience with this shop jeans concerned. I have grey ones from there and I have been wearing them successfully for two years but I had black ones which washed out very quickly. So I´m curious how long these will last.



A lace skirt was the piece I bought because I loved it as soon as I tried it on. It´s my first and only piece from Promod.

Kraječková sukýnka byla právě ten kousek, který jsem si koupila pro radost právě na zmíněný kupon do Vaňkovky a je to můj první a jediný kousek z Promodu.


And this is my first and so very beautiful prize from Iva´s giveaway. Blouse is so great, it´s quite seethrough but it´s going to be ok as long as I wear a tanktop underneath. I´ve never won anything before so I´m really happy about this wonderful prize.

A tohle je moje první a nádherná výhra v giveaway u Ivči . Halenečka mi krásně sedí, je sice hodně průhledná, ale když si pod ni dám nějaké tílko, bude se krásně nosit. Nikdy jsem nic nevyhrála, ani v pitomé tombole, takže mám velikou radost.
 


Mohlo by se vám líbit

17 komentářů

  1. Ten kabát je fakt povedený :)
    Kalhoty z Ann Christine jsem měla jedny a vydržely sotva dva měsíce, tak potom kdyžtak za čas napiš, jestli ještě stále drží :D

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné věci:) námořnické tričko i trenčkot jsou nestárnoucí klasika, to určitě unosíš:))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky sis pořídila! V posledních dnech nakupuji podobně, kabát, kalhoty nebo univerzální trička :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tá suknička aj halenka sú prekrásne :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta sukýnka je nádherná... taky nějakou podobnou už druhý rok sháním, ale ne a ne narazit na tu pravou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. moc hezky nakup!!

    http://sienastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. teda, ty kraječkové věci jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny kousky jsou krásné! (a dostatečně pařížské:), trenčkot naprosto schvaluju, udělá z každé ženy dokonalou dámu! (teda pokud si to nepokazí vystupováním:DDD) a výhra halenka - je nááádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Tá čipkovana suknicka aj top sú kraaasne :-) skvelý výber

    OdpovědětVymazat
  10. moc pěkné věci, hlavně ten kabát se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Eve, to první sáčko/kabátek je naprosto úžasný. Taky se mi líbí ten poslední kousek - krajkovaná halenka. Jen není nějaká moc průhledná:-D?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je průhledná, ale s tílkem bude po problému :)

      Vymazat
  12. Moc vám děkuju za krásné komentáře ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Here it is! A wonderful beige trench coat!
    yes, it is a piece that never goes out of fashion
    kisses
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  14. Eve som velmi rada ze sa ti vyhra pači :)

    OdpovědětVymazat
  15. kabátek je krásný :)) budeš kočka :))

    zvu tě k sobě na giveaway.. onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. such classic pieces to add to your wardrobe... they're all gorgeous! And congrats on winning the giveaway - that's great!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images