Summer dress in action / Šatičky v akci

Hello ladies, yesterday we went to my friend´s house to the grill party she was hosting. Both sitting on the patio and the company were great. I was just sorry I couldn´t  eat anything of the delicious food  she prepared as I´m still not OK. Later on we tried their amazing Jacuzzi and rode home via night Brno on my boyfriend´s motorbike. It was the perfect end to the perfect day.
It was also finally a chance to wear my new white dress I showed you in the last post. They are incredibly comfy for such hot days like yesterday. I even got a comment that I look like an ancient goddess in them :) They are just wonderful!
How was your weekend?
PS: Please excuse me being all thin and pale, it´s because of my neverending illness.

Zdravím vás, včera jsme byli s přítelem pozvaní na gril party ke kamarádce do jedné dědinky za Brnem. Posezení na zahradě i společnost byla moc fajn, jen mě mrzelo, že jsem nemohla jíst nic z těch dobrot, co hostitelka připravila, protože stále nejsem vpořádku. Chjo :( Pozděj večer přišla na řadu koupačka v jejich veliké vířivce. Perfektní tečkou na závěr pak byla noční jízda Brnem na motorce.
Měla jsem taky včera možnost konečně vyzkoušet nové bílé šatičky, které jsem vám ukazovala v minulém postu. Líbily se a dokonce jsem dostala pochavlu, že v nich vypadám jako antická bohyně :) Bylo mi v nich krásně pohodlně celé odpoledne. Jsou zkrátka skvělé!
A jaký byl vás víkend?
PS: Omluvte prosím, že jsem taková tenká a bledá. To ta blbá nemoc :(




Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Moc Ti sluší, pochvalám se vůbec nedivím! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Šatičky jsou fakt úžasné, strašně ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju vám holky, jste hrozně zlaté :)

    OdpovědětVymazat
  4. no fakt, jako nějaká antická kráska! :)

    OdpovědětVymazat
  5. I think there's nothing sexier than being compared to a Grecian goddess - they were some of the most beautiful women in the world! So sad to hear you're STILL not well. I've just gotten sick with a chest infection and hope that I'll kick it in the butt quickly as I hate being sick :( Your weekend sounds blissful though, good friends, good food (what you could stomach anyway) and great company :)

    Anna xo

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Evi,
    jsi v nich vážně nádherná. Taková něžná, romantická, letní! Doufám, že si šatky vezmeš do Itálie, ať klucí italský čubrní, jaký máme v Čechách krásný holky! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. úúú ako víla!krásne šaty!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné, nádherné, NÁDHERNÉ šatičky! :) Takové něžné :) úplně rozkošné

    OdpovědětVymazat
  9. Love the dress....it is really my style, simple and perfect for everyday!
    What about following each other? I follow you now, please return.
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images