Eve h. travelling / Evule na cestách

Because I´m leaving tomorrow and won´t be here until Wednesday I´ve decided to put some pictures from my travels. I hope you´ll like them and please think of me so that I would be fine on my trip. My health has been giving my hard time as you know.

Jelikož zítra odjíždím a do středy nebudu přítomna, rozhodla jsem se vám sem dát alespoň pár fotek z mých cest. Snad vás zabaví a myslete, prosím, na mě, abych ten zájezd v pohodě zvládla.

Paris 2004










Anglie 2005








Itálie 2006 (Florencie, Pisa, Sienna)










Venice / Benátky 2007







 Provence 2010 (Nice, Cannes, Saint Tropez, Monaco)
















Please, excuse my appearance and outfits sometimes...
Prosím omluvte zhoršenou technickou kvalitu vzhledu a oblečení, chyba není na vašem přijímači...

Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. Evi, šťastnou cestu! Ať se vše vydaří a žádné karamboly! A vzpomínkové fotky z cest jsou príma, máš toho v nohách už požehnaně, takových krásných míst... Hlavně do Provence se strašně toužím podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda jsi pořádně zcestovalá! Pěkné fotky! :) Přeji šťastnou cestu a těším se až se nám vrátíš a zahltíš nás fotkama! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi ale cestovatelka! A v těch maskách (i jinde samozřejmě) vám to tak neskutečně sluší! Pohodovou cestu a těším se na fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji šťastnou cestu a užijte si to! :)
    Máš super postavičku, na té fotce z Benáteks maskami vám to moc sluší a fotky z jižní Francie a Paříže ve mě probudily nostalgii - také jsem tam byla pro mě je Francie to nej zemí, všude je tam podle mě krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, no ty jsi hotová světoběžnice. :D A užij si to tam! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. KOukám, že v Paříži jsem byly ve stejném roce :-)... do Monaka a St. Tropez bych se také chtěla podívat, dokonce jsem přemýšlely že se tam podíváme letos,... moc pěkné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. waau, tak ty si toho už precestovala :D

    OdpovědětVymazat
  8. Eve, these photos are great - you both look like you had such an amazing time! I took a little walk down memory lane when I looked at your photos as I was lucky to explore most of those incredible cities a few years ago. I hope your trip goes well and have my fingers crossed that you feel good the entire time x

    OdpovědětVymazat
  9. Eve I had no such idea how much amazing travelling you'd done. That was so so fun just going through all your travel photos - there is certainly no way I could pick any favourites - although I LOVED that pic of you in the bikini in Monte Carlo (I think it was Monte Carlo) ... it looks like you're having fun and carefree in all the holiday snaps though which is the best part. I hope your current trip is going well so far, and you aren't too sick :( Ill send you lots of positive vibes & health thoughts across the oceans

    Anna xx

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Evi, zájezd nejenže zvládneš bez problémů, ale určitě si přivezeš moře zážitků, další cestovní fotky pro nás a určitě i nějaký pěkný šatičky, jak tě znám ;-). Užij si dovolenou a nezapomeň se nám zase vrátit a vylíčit nám podrobně všechny prožitky.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  11. Italy is the best! <3
    Elisa
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  12. Všem vám moc děkuju za krásná přání, jste prostě nejlepší ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images