Americké outfity

Ahojte,

tak jsem tu konečně z dalším článkem z Ameriky. A tentokrát to bude o tom, co jsem nosila. Jen vás musím předem upozornit několik věcí. Nefotila jsem outfity každý den, nebyl moc prostor. A taky jsem se snažila zabalit si toho co nejmíň, takže jsem hodně opakovala trička i sukně a kraťasy a mixovala jsem to mezi sebou. Po cestě jsme prali, takže to šlo úplně bez problémů. Velkou výhodou bylo to, že jsme jeli do tepla, takže nebylo potřeba balit tunu svetrů a kalhot.
A v hlavní roli uvidíte hlavně můj slamák, který mě zachránil. Ani jednou za celý výlet jsem se nespálila. Pokud by vás zajímalo, jak jsem ho převážela v kufru, obrátila jsem ho dnem vzhůru a vycpala ho spodním prádlem a ponožkama a podestlala jsem ho tak, aby se nezmačkal. Většinu výletu byl taky mým věrným pomocníkem zdrhovací ruksak ze Zootu asi za dvě stovky. Nejlepší věc!
Dál bude u fotek jen místo, kde je fotka vyfocená a jinak myslím, že oblečení nepotřebuje moc komentář. Věřím, že většinu kousků jste na mě už někdy viděli.

Miami



Key West


Universal Studios


Savannah


Myrtle Beach


Atlantic City


A teď bude následovat kupa outfitů z NYC...






Ne nebojte, tady na sobě nemám jenom punčocháče. Měla jsem na sobě propínací džínovou sukni, ale nebyla vidět. Mimochodem tohle je focené na schodech u Metropolitního muzea... Ano, ano, tam sedala i Serena a Blair!!! Aneb jeden ze tří seriálových momentů, které jsem v NYC prožila.


New Haven - Yale 




Boston

  

A to je přátelé vše! Pokud by vás zajímal můj proces plánování outfitů a balení, dejte mi vědět do komentářů. Můžu jenom s uspokojením říct, že až na jedny boty a jeden svetr, jsem měla každý kousek, co jsem si zabalila, na sobě minimálně jednou. Čili využila jsem skoro všechno, co jsem si s sebou vzala a považuju to jednak za velké vítězství sama nad sebou a jednak za důkaz, že se opravdu dá vyžít i s minimálním šatníkem!

Jak se vám outifty líbí? Který je váš favorit?

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Vsechny sukne a pruhovane triko!
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, Peti, to triko jsem si strašně oblíbila. Nosila bych ho pořád.

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, schody MET, tam bych si taky chtěla sednout a myslet u toho na Serenu a Blair :) A jinak souhlasím s komentářem nade mnou a tím, že se dá krásně vyžít s minimálním šatníkem i tři měsíce hehe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, bylo to skoro tak kouzelný jako před "baráke Carrie Bradshawové". Děkuji za milý komentář Ani, pozdravuj ode mě Nantes ;)

      Vymazat
  4. Paráda, Evi! Taky mě brzy čeká balení kufru do tepla, tak jsem se aspoň inspirovala krásnými outfity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Kači. Věřím, že ti balení půjde jedna radost :)

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images