Obyčejný blog doporučuje...


Ahojte,

 ráda bych vám ukázala další svoje oblíbené věci, a tentokrát už v letní edici. Mimochodem, taky jste tak nadšení z toho tepla? Všichni nadávají, že je moc vedro... Když se nad tím tak zamyslím, je to taková česká specialita. Když je zima, je moc zima, když je teplo, je zase moc vedro. Nepřijde vám?

No pojďme na to.



1. Šedá mikina - šedou cropp mikinu jste už mohli vidět v outfitu tady. Je fakt skvělá a na léto a nějaký ten chladnější večer se hodí přímo výborně. Navíc je šedá, takže se hodí k čemukoliv. Pokud by se vám líbila, ještě je na H&M k mání



2. Víceřadý řetízek - nemůžu si pomoct, ale zlaté řetízky a léto patří prostě dohromady. Tenhle je jeden z mnoha v mojí sbírce a pořídit ho můžete taky v H&M. Bohužel online už se koupit nedají.


3. Catrice Prime and Fine Professional contouring palette - o tomhle zázraku jste už jistě všichni slyšeli. Pokud ano, tak taky jistě víte, že je samozřejmě v téhle světlejší variantě všude vyprodaný. A není divu. Paletka je vážně skvělá a dobře pigmentovaná. Co si budeme povídat, my ředitelky vápenky musíme to opálení trochu simulovat, když žádný nemáme.

4. Britský In Style - strašně mě baví britská móda. Sleduju převážně britské youtuberky a mojí módní ikonou je Alexa Chung. Proto, když jsem zahlídla v tabáku v Olympii britský In Style se Sophie Turner (Sansou ze Hry o trůny) na obálce, neodolala jsem... Přemýšlím dokonce, že si britský In Style předplatím. Pocvičím angličtinu a navíc nasaju trochu té světovější módní inspirace.


5. Sony Experia Aqua - asi před rokem a půl se mi rozbil telefon a tak jsem měla na nějakou dobu k užívání přítelův starý. Časem ale přestal vyhovovat, tak nastal čas vybrat něco, co zmákne takové ty veledůležité věci jako Instagram a Messenger. Moje volba nakonec padla na Sony a jsem na výsost spokojená.

6. Šněrovací sandále - ano, ano. Vídáte je teď určitě všude a přiznám se, že jsem o nich ani nepřemýšlela. Vzala jsem si je v H&M jen na zkoušení šatů a tak se mi líbily, že jsem si je nakonec odnesla taky. Online je najdete tady. V outfitu jste je už taky mohli vidět s tmavě modrými šaty.

A co jsou vaši letní oblíbenci?

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Obálka se Sansou by mě taky určitě zaujala a InStyle jsem jednu dobu četla dost :) Určitě je super nápad předplatit si ho v britské verzi! Pěkný článek, Evi, víceřadé řetízky se mi také moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Náhrdelník a sandálky sú skvelé. Presne tekého strihu si chcem teraz na leto kúpiť.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákupy, jinak taky jsem si pořídila šněrovací sandále čirou náhodou :D Prostě jsem je uviděla, zkusila a zaplatila :D Žádný přemýšlení okolo :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images