OOTD: Aneb úžasná blogerská spolupráce

 Pokud jste o tom ještě nečetly u Aničky nebo Elišky , tak vězte, že jsme si s ostatními blogerkami, které blogují z Brna či okolí rozhodly vypomoct. V podstatě jde o to, že se sejdeme a navzájem vyfotíme. Zkrátka nemáme to štěstí, že nás má kdo fotit pro outfitové příspěvky, tak jsme navázaly tuhle plodnou spolupráci. Setkání proběhlo už dvakrát a já jsem se zúčastnila teprv teď. Fotografkou tentokrát byla Anička a musím říct, že jí to šlo vážně skvěle a ještě jednou jí tímto moc děkuju. Všichni jsme s touhle mini blogerskou akcí spokojené a chceme se takhle scházet každý týden.
 K outfitu dodám jen tolik, že si opravdu poslední dobou libuju v klasice, jak jsem tady už psala. Černá sukně a košile, kterou prosím pěkně vlastním cca od 16ti let a to je co říct, že mi pořád je. K tomu jednoduché perličkové naušnice a posouvací řetízek.

Anička kromě mě a Elišky fotila taky KáťuVerčuPati :)






skirt / sukně Asos
shirt, necklace / košile, řetízek C&A (old)
shoes / boty Street

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Tak to je super nápad! Moc hezká košile, sluší ti to. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud nám to bude vycházet každý týden, bude to skvělé :) Přítel teď píše bakalářku, takže se mi vzájemné focení outfitů vážně hodí. A já ráda fotím ostatní, tak jsem jen ráda, že se fotky líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, ještě jednou děkuju :) Konečně můj blog k něčemu vypadá!

      Vymazat
  3. Milá Evi, skvělá myšlenka a nápad, při kterém se navíc setkaly samé sympaťandy. Musím říct, že Ti to na fotkách ohromně sluší (ach, ta Tvá barva vlasů...miluju), vypadáš svěže, mlaďoučce a celá záříš. Líbí líbí. ;)
    Papa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Takovéhle spolupráce jsou super, taky bych o něco takového stála, škoda, že jsem z druhého konce republiky :( jinak moc pěkný outfit, sukně je zajímavá :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem moc ráda, že se nám to povedlo dát takto dokupy :) A doufám, že si budeme pomáhat i dál :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images