Novinky

Ahojte,

 jestli si z minulého týdne vzpomínáte, byli jsme se o víkendu podívat v Olympii. A nebyla bych to já, abych si z takového gigantického nákupního centra zase něco neodnesla, že... Však už ten můj shopaholismus znáte, takže tady to je...


Jestli si alespoň ty z vás, co sem chodí od začátku a opravdu pravidelně, vzpomínají, měla jsem takovou podobnou kabelku z H&M. Kupovala jsem ji tuším před nějakými pěti lety a vydržela opravdu dlouho. Myslím si, že na takovou obyčejnou brašničku z řetězcového obchodu to byla docela pořádná výdrž. Nicméně i ona už začala vypadat jako kdybych ji vytáhla z popelnice, měla už koženku vytrhanou a vytahanou v místech, kde se nejvíc namáhala a byl čas jí říct sbohem. Její nástupkyně je, světe div se, taky z H&M za 599,-.


Dál jsem si koupila podkladovou bázi od Catrice. Dostala jsem ji doporučenou na kurzu líčení z minulého příspěvku. Na obalu slibují: "Lehoučký podklad minimalizuje lesk na pokožce a opticky redukuje póry. Dlouhotrvající." Taky obal hlásá, že neobsahuje olej. Báze je krémová a klasicky se z tubičky vytlačuje na prst. Pěkně se roztírá a je opravdu lehká, nemáte s tím zkrátka pocit, jako když máte na obličeji cement. Pudr na tom pak vydrží hezký tak cca 4 hodiny. Pak je potřeba to přeprášit. Zatím to testuju, takže ještě nemůžu říct tak nebo tak... Cena nebyla nijak hrozná. Tuším 114,-.



Poslední věc, co jsem si v minulém týdnu pořídila, je tohle hydratační sérum Aqua od Baley. Slečna vizážistka nás poučila, že pleť bude vypadat krásně a zářivě jedině když bude hydratovaná jak z venčí, tak zevnitř a doporučila tohle sérum jako základ pod make-up. Jestli si vzpomínáte, chválila jsem si tu olejíčky od Saloosu, které jsem používala každý den dvakrát. Byla jsem ale poučená, že ač je pleť za ně ráda, nemůže přes ně moc dýchat a tak je lepší dopřávat jí je trochu míň a raději se snažit dát jí něco, co bude obsahovat vodu a nějaké vitamíny. Obal slibuje: "Hydratační sérum aqua dodává vysušené pleti hydrataci. Vaše pleť obdrží potřebnou hydrataci - vrásky se zmírní. Pleť se bude cítit svěží a pevnější. Koncentrovaný účinný komplex látek s kyselinou hyaluronovou Vám dodá extra porci hydratace - pro jemnost a elasticitu. Vitamin E chrání před volnými radikály, které jsou zodpovědné za předčasné stárnutí pleti." To zní docela sympaticky, ne? Aplikuje se pumpičkou, takže si do ní nezanášíte zbytečně bakterie. Používám ho sotva týden a jen ráno, takže taky zatím nemůžu poskytnou nějakou extra recenzi. Nicméně je fakt, že v kombinaci s tou podkladovou bází je pleť opravdu jemnější, ne tolik mastná a pudr na ní mnohem líp drží. Cena za 30 ml byla 89,-.


Pokud vás zajímá, jak pleť vypadá po použití, koukněte na Eve.h facebook 

Tak to je pro dnešek ode mě všechno. Znáte něco z těchto kosmetických pomocníků? Používáte?

Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. to sérum vypadá docela zajímavě,možná si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  2. To sérum od Baley vypadá lákavě, na léto bude perfektní, rozhodně jej vyzkouším. S důležitostí hydratace jedině souhlasím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mě podkladová báze i hydratační sérum, asi po nich mrknu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images