Nejnovější kosmetika

Ahojte,

 aby to tu pořád nebylo jen o mém nudném a po většině pracovním životě, ráda bych vám dneska ukázala něco z kosmetiky, co jsem si za poslední dobu pořídila.
 Jedná se o krému na ruce s kakaovým máslem a vitaminem E od Avonu a pudr Stay matte od Rimmel.



Krém jsem koupila před nedávnem v akci. Je to poměrně novinka, která byla asi před měsícem v katalogu za 30 Kč k jakémukoliv výrobku z stran x,y, však to určitě znáte. Jako stará čokoládoholička jsem si ovoněla stranu a bylo jasné, že ho prostě musím mít. Za tu cenu... Každopádně jsem s ním víc než spokojená. Pěkně se roztírá, vstřebává se bez větších problémů. Konzistence je tak akorát, ani tekutá ani tuhá a ruce po něm zůstávají pěkné hladké a voňavé. Doceňuju ho hned ze dvou důvodů. Dělám v práci hodně s papírem, což vysušuje a hlavně teď v zimě je zkrátka potřeba dopřát rukám trochu toho pohlazení, když tak pořád mrznou v rukavicích. No ne?



Doufám, že mi prominete lehce opotřebovaný vzhled pudru. Alespoň je vidět, že se stal nedílnou součástí mé kosmetické krabičky. Ale začněme od začátku. Protože i já jsem žena nedokonalá, zkoušela jsem různé drobné nedokonalosti mojí pleti schovávat BB creamem, ale bohužel mi tahle kosmetická vymoženost způsobila víc starostí než užitku v podobě krupičky po celém obličeji a tak jsem na  nějakou dobu dala všem těmhle přípravkům kromě korektoru vale. Nicméně na radu jedné kolegyně z práce jsem si nedávno zkusila pořídit alespoň tenhle lehký pudr, na který jsem všude četla samou chválu. Tenhle je odstín Transparent. Když si ho ráno nanesu velkým štětcem, je potřeba ho opravit někdy kolem oběda, což v podstatě odpovídá tomu, co slibuje. Mám největší problém s blyštící se T-zónou a taky s hodně viditelnými póry kolem nosu. Pudr všecko krásně schová. Samozřejmě protože nepoužívám make-up, tak vřídky a zarudlá místa to neschová úplně. Nicméně já si zakládám na tom vypadat pokud možno přirozeně a ne jako maska, takže za mě je to pudr na jedničku a pokud se ještě neprojeví nějaké alergické reakce (používám ho asi tři týdny), určitě si po spotřebě půjdu pro další.

Znáte, používáte?

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Krém je mi sympatický, čokoládovou vůni taky miluju, ale krémů na ruce mám zásobu snad na doživotí, takže se bez dalšího budu muset obejít :)
    A ten pudr je klasika, je jeden z nejlších co jsem kdy zkusila. Z drogerkových ale určitě doporučuju ještě NYC :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/limitky-produkty-essence-jaro-2014.html

    OdpovědětVymazat
  2. Docela jsem o pudru Rimmel přemýšlela, asi by mi taky vyhovoval nejlíp, JENŽE mi tam chybí zrcátko! Sice je to detail, ale už jsem si na něj tak zvykla, že ho prostě u toho pudru potřebuju. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento pudr už taky nějakou dobu používám, vyhovuje mi nejvíc ze všech, které jsem vyzkoušela. A ten krém na ruce musím mít :-D

    OdpovědětVymazat
  4. kakaové maslo mám od avonu a je perfektné :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images