My dream living room / Můj vysněný obývák

Hi guys,
 to by your own place is a real journey. After five months it finally seems like this whole administrative and financial mess is getting to its end. That´s why I have been checking websites like Ikea and freshome.com for some time now and I have quite clear vision of what our new appartment should look like.
 So today I´d like to give you a hint of living room style I like a lot. It´s called Scandinavian style (I had no idea it had a name). I like clear lines, witty and interesting decorations and airy interiors. I am probably not buying white sofa, beige or grey one is fine with me. Just take a look at my ideas yourselves...
---

Ahojte,

 kupovat byt, to je pěkná Odyssea jak se tak říká, ale zdá se, že po pěti měsících se snad začíná schylovat ke zdárnému konci celé té finanční a administrativní mašinérie. A že už nějakou dobu surfuju po webovkách jako je Ikea nebo freshome.com, mám už docela jasno, jak si ten náš byteček zařídit a vyzdobit.
 Dnes tu mám pro vás pár ukázek obýváků. Zjistila jsem, že se mi moc líbí tzv. Skandinávský styl. Čisté linie, chytré a vtipné detaily a hlavně nepřeplácané interiéry, které působí vzdušně. Do bílé pohovky asi nepůjdu, ale béžová by mi nevadila. Posuďte sami...




zdroj: freshome.com



Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. Krásně si vybrala, Evi :-) Podobné představy o svém budoucím bydlení mám i já - bílé, čisté, vzdušné, nápaditě doplněné... Nu tak ať je to tak, jak sis vysnila a hezky se vám bydlí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skandinávský styl mám nejradši, a bílou barvu v interiéru ještě víc! Moc se mi líbí hned ten první obývák :)!

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné! já mám ráda barvy a kytky v interiéru, bílou tolik ne, ale působí to příjemně

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takto si aj ja predstavujem svoje vysnené bývanie :) Najviac sa mi páči prvá fotka!

    OdpovědětVymazat
  5. Those photos are amazing!!! I really like this post
    Kisses
    The Indian Savage Diary

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné interiéry, taky mám ráda jednoduchost a bílou barvu. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images