To the cinema / Do kina

Ahojte,

 při vší té práci a starosti o pochroumaného přítele je potřeba si udělat čas a jít se trochu povyrazit. Druhý díl Hobita jsem chtěla vidět od té doby, co šel do kin. Problém je, že Hobit dělí lidi na dvě poloviny. Jedni ho milují a druzí nesnáší. Takže bylo nutno najít v té jedné polovině člověka, kterého to baví a ještě to neviděl. Nakonec jsem přemluvila kamarádku, která patří ke vzácné skupině "stavím se k tomu neutrálně".
Film byl na můj vkus dost dlouhý a místy hodně rozvláčný. Co ale musím pochválit bylo ztvárnění draka Šmaka. To se opravdu povedlo. A samozřejmě nesmím zapomenout na skvělého Martina Freemana coby Bilba Pytlíka. Každopádně doporučuju všem střídmě a otevřeně myslícím Tolkienofilům. Vám ostatním, co zvládnete počkat, až to bude k mání ke stažení, říkám, v klidu si počkejte a dejte si Hobita při nějakém deštivém večeru. Není kam spěchat.
Protože byla kamarádka svolná mě narychlo vyfotit, můžu vám taky konečně ukázat svoje nové šaty. Mám je už od listopadu, ale ještě nebyla příležitost se v nich vyfotit. Pózovala jsem jen rychle před filmem a hodně špatně. Už to asi začínám zapomínat.... :(


dress / šaty Topshop
cardigan / svetr H&M
necklace / řetízek I am


Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Jen koukam na ty saty (slusive) a preju si, aby uz bylo jaro!

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné šaty a pěkně si je zkombinovala :-) Já nemůžu na Hobita sehnat parťáka, takže patřím do té skupiny, která čeká, až bude ke stažení. Jsem na druhou část zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty pěkné, už aby bylo jaro :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné záhlaví, Evi!

    Jinak miluju Hobbita a těším se na poslední díl. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Dio. Je to práce Helli´s make up and photography ;)

      Vymazat
  5. Děkuju všem za nakouknutí a milý komentář :)

    OdpovědětVymazat
  6. Great to see you again sweetie!
    http://www.fashionhypnotised.com/

    OdpovědětVymazat
  7. bola si velmi pekne oblecena!

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, ty jsi kočka! Ty šaty jsou krásné a moc ti seknou! :) Já jsem doteď Hobita neviděla :( do kina jsem nikoho nemohla dostat :D ale už ho tu mám v počítači, tak musím brzy kouknout :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images