Little new in / Maličký new in

Hello everyone,

 time goes by so fast and only two more weeks left until Christmas. It strated snowing on Friday and it is so romantic that my strictly work worries has been replaced with Christmas mood and gift ideas for my loved ones. I have time off next week and hopefully I will be able to use the time to shoot some outfits for you. I do realize that I don´t get to contribute here as much as I used to so I would like to make it up to you, guys. So be sure to stay tuned.
 Today I would like to show you my catches from the unsuccessful boots hunt. I bought a jumper in H&M which is rather leaky but it gets me warm anyway and the colour is also great. More importantly I bought this pretty little feather necklace which I just can´t have enough of. I keep wearing it a lot and it already shows unfortunately but I am really happy about it since I´d wanted a necklace like that for a long time.

What about you? Do you have such piece of accessory which you keep wearing until you destroy it completely?

---

Hezkou sobotu všem,

 tak jsme se ani nenadáli a už je tu skoro druhá adventní neděle. Venku začalo v pátek sněžit a tak moje nepřetržité pracovní starosti aspoň na chvilku střídá vánoční nálada a plánování koho čím letos obdaruju. Příští týden mám dovolenou, tak vám snad stihnu nafotit nějaký outfitový příspěvek. Uvědomuju si, že je tu toho teď trestuhodně málo a tak bych vám to ráda vynahradila. Tak vás prosím, určitě zůstaňte na příjmu.
Dneska vám chci ukázat moje úlovky z onoho neúspěšného honu na kozačky. Koupila jsem si svetr v H&M, který je sice spíš děrovaný, ale zahřeje i tak když si pod něj vezmu triko s dlouhým rukávem. Navíc má krásnou podzimní a podle mého i vánoční purpurovou barvu. Cennějším úlovkrm  je ale překrásné zlaté peříčko, které se stalo okamžitě mým oblíbeným doplňkem a tahám ho pořád dokola téměř ke všemu, což už jde bohužel docela poznat vzadu u zapínání. Dlouho jsem po něčem takovém toužila, tak aspoň něco se mi v tu smolnou sobotu povedlo sehnat.

A co vy? Máte nějakou oblíbený "šmuk", který taháte nebo jste tahali, dokud nezčernal?




Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. svetřík je krásný.. má úžasnou barvu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Na začátku jsem četla I started snowing a říkala si, co to je proboha za idiom :D
    V Praze nesněží, mám moře práce a vánoční nálada jde stranou :-(
    Hezkou adventní neděli :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images