Small New In / Maličký new in


Hi guys,

 as I mentioned yesterday, stopped by in H&M on Tuesday. I wanted to buy the gray t-shirt I showed you two posts ago and I also wanted to try on a green/mint one. Well in the end I took them both as you can see. With spring weather I keep falling for pastel colors and when I still sit at home and write my diploma thesis I just have to reward myself from time to time, don´t you think? Anyway spring sales has started in H&M so I simply grabbed what I came for, didn´t look around much and left as soon as possible.
Another two pictures aren´t very good. The weather today wasn´t good for taking pictures at all so sorry about that.
What about your spring shoppings?

xoxo Eve.h

---


Ahojte,

 jak jsem se včera zmínila, zastavila jsem se v úterý v H&M. Měla jsem zálusk na šedé tričko z předminulého postu a taky jsem chtěla vyzkoušet novou barvu, a sice světle zelenou. Jak vidíte, nakonec jsem je vzala obě. Stejně jako Terezka , i já jsem začala s jarním počasím mít zálusk na pastelové barvy a hlavně, když se tak člověk denno denně moří s diplomkou a jen občas si odskočí za prací nebo za zábavou, musí se občas trochu odměnit, no ne? Jinak pokud se chystáte na jarní nákup základních kousků, vřele vám H&M doporučuju. Mají tam momentálně trička i lehčí svetříky všech barev, na jaké si jen vzpomenete, a taky jim nedávno začal sezónní výprodej. Radši jsem čapla, pro co jsem tam přišla, moc se nerozhlížela a rychle pryč.
 Další dvě fotky mého mini nákupu jsou focené bleskem, dnešní počasí prostě světlu a tím pádem focení moc nepřálo.
A co vy a jarní nákupy? Nechali jste se někde zlákat?



Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Evi, to je moc dobře, že ses odměnila a navíc oběma barvami, myslím, že mentolová bude přesně pro tebe! :-) Už se těším, až ho uvidím na tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné odměny, mentolová je nádherná barva♥ :-)
    GA o Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
  3. I think I have the same top - the green one! You have great taste ;))
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images