Fall wedding / Podzimní svatba

Hello guys, on Saturday me and my bf attended the last wedding this year. It was very small and intimate wedding. I must admit I liked it very much because honestly I´m kind of scared of huge weddings. I´d compare myself to Julia Roberts in the Runaway bride. Huge white dress, cameras everywhere, crying aunts and grandparents, pathetic speech of the mayor and wedding march... One big ewwww... Well back to yesterday´s wedding. The newlyweds looked so happy and I wish them all the best. Please, understand there are no pics of them here. I want to protect their privacy. Because the weather was so beautiful yesterday we had also a picture of us taken and left the happy couple to enjoy their big day alone. There was no reception or party either. Like I said it was a really small wedding.
I was wearing my favourite red lace dress and new oxford shoes.
What about you? Do you like big weddings?

Včera jsem se do třetice všeho dobrého s přítelem účastnili ještě jedné svatby. Svatbička to byla malinká a hodně intimní a musím říct, že to má něco do sebe. Velké svatby mě popravdě dost děsí, podobně jako Julii Roberts v Nevěstě na útěku. Obludné dortové korzetová šaty s obručí, všude samé foťáky, plačící tetičky a babičky, patetické řeči starosty a tradiční svatební pochod... Brrr, mám z toho husí kůži jen na to pomyslím. Zpět k té včerejší svatbičce. Novomanželé vypadali šťastně a já jim moc přeju, aby jim to spolu klapalo alespoň tak hezky jako doteď. Nezlobte se, že tu nejsou žádné fotky šťastného páru, chci chránit jejich soukromí. A že bylo včera tak nádherné počasí, vyfotili jsme se taky a nechali jsme novomanžele, aby si o samotě mohli užít ten jejich den. Žádná hostina a ani večerní mejdan se totiž nekonaly.
Oblékla jsem své milované krajkové šatičky a k nim nové botky.
A co vy? Máte rádi velké svatby?


Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. přírodní zrzku nezapomeň dodat! :P
    moc děkuji :)
    hrozně vám to sluší :)
    svatby ráda mám,ale radši ty v úzkém kruhu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc Ti to slušelo, Evičko :-) úplně ladíš k podzimu..

    OdpovědětVymazat
  3. Pristalo Vám to spolu!
    Ja mám tiež radšej tie malé, s malým počtom ľudí. Tie typické, veľké svadby ma vôbec nebavia. Ešteže môj priateľ má na to rovnaký názor :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem to věděla, že to není vaše svatba!!!! :D ty šaty jsou nádherné a kdyby to byla vaše svatbě, moc by vám to slušelo! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám děkuju, holky a jsem ráda, že vás ty šaty už nezačaly nudit, protože já je nosím čím dál raději :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty mají nádhernou barvu a moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. Lovely couple <3 <3 <3
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images