Fall inspiration / Podzimní inspirace

I´ve got a little fall inspiration for you today. These are two combinations I was wearing last and this week. Come take a look at them with me.

Dneska jsem si pro vás připravila dvě kombinace z minulého a tohoto týdne. Počasí už se nám bohužel kazí, tak je potřeba sáhnout po kalhotách. Tak se na to pojďte podívat se mnou.



blouse, blazer / halenka, sako HM
jeans / džíny Anne Christine
shoes / botky Street
necklace / náhrdelník  fler.cz

The first combination is inspired by the "Parisian book". I was trying to style the statement necklace so that it wouldn´t look too formal or embellished. I went to have a cup of coffe with my friends and then to teach english in it.

První kombinace je inspirovaná "Pařížskou knížkou", zapojila jsem náhrdelník tak, aby to pořád působilo nenazdobeně. Šla jsem zakhle na kafíčko a pak učit angličitnu.



tee / triko Calliope
cardigan / svetřík CA
jeans / džíny HM
scarf / šátek birthday present / narozeninový dárek

The other outfit is from yesterday. It was my first day of school. I wanted to add a little french style so I tied the scarf I got for my birthday around my neck. I was also wearing my new trenchcoat and it felt really good :) As you can see I just love these shoes.

Druhá kombinace je ze včerejška. Měla jsem včera oficiálně první školní den. Chtěla jsem tomu dodat trochu francouzského šmrncu, tak jsem na krk uvázala šátek, co jsem dostala k narozeninám. Navrch jsem si vzala svůj nový trnečkot a cítila jsem se opravdu miliónově.Jak vidíte, botky u mě opravdu vedou.

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. What? You haven't heard about Fifty Shades of Grey? In Italy everybody was reading it this summer...And soon they will make a movie out of it!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně jsem vyzrála na přidávání komentářů v Tvém novém vzhledu, ráno mi to třeba vůbec nešlo, čímž bych se asi neměla moc chlubit :-D Musím Ti pochválit výběr modýlků s francouzským nádechem i fotky z výletu - takhle šik motorkářku jsem ještě neviděla :-)

    OdpovědětVymazat
  3. už aby byly Vánoce a Ježíšek mi donesl tu francouzskou knížku!:D

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, určitě ti to bude moc slušet :)
    http://www.mujerworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten šátek mě úplně učaroval. Zvlášť k tomu outfitu to skvěle jde.
    A jinak jsem mile překvapená grafikou, krásné zobrazení.

    OdpovědětVymazat
  6. líbí se mi ten modrý svetřík.. miluju takovéhle svetříky! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Elegance a styl- tak to si nechám líbit. Perfetní, Evičko! ;-)
    Mimochodem - skvělé změny tady u tebe!
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images