The Wedding / Svatba

Hello everyone, like I said before I went to a wedding yesterday. After making ourselves look really fancy in the morning we went to the bride´s place to decorate our car. My boyfriend and his brother just had to drive with the wedding party even though the venue is near my bf´s house. I guess it had something to do with the fact the horn in the car seemed not used enough to them... Men... So after decorating all cars we finally set out to villa Tugendhat where the wedding took place. It´s a funcionalistic villa built in 1930 and it´s written on the UNESCO list. Then we were taking pics with the bride and the groom and walking around the villa and its garden. Afetr one o´clock p.m. the wedding was on. The bride was very very beautiful and the groom was wearing a shirt with his embroidered monogram. Everything was just elegant. After the ceremony we threw rice and  small golden paper hearts at the newlyweds. Then the lunch followed, we were honoured to be invited too. The rest of the day belonged to celebrating, eating and dancing. I won´t show you pics of the newlyweds because I want to keep their privacy safe I hope you understand. The whole day was just a treat for everyone who was involved and I hope the happy couple enjoyed it as much as I did. Here are some pics of my wedding outfit and of the vila.
xoxo Eve.h

Ahojte, jak jsem už avizovala, včera jsem se zúčastnila moc krásné svatby. Hned jak jsme se ráno všcihni načančali, vyrazili jsme k nevěstě, kde se zdobily auta. Můj přítel a jeho brácha prostě museli jet v koloně  svatbeních aut, přesto že lokaci svatby jsme měli skoro za rohem. Předpokládám, že to mělo co dělat s faktem, že se jim klaxon v autě zdá málo používaný... Tak jsme auta  opatřili bílou páskou a sebe myrtou a vyrazili jsme do vily Tugendhat, kde se svatba konala. Kdo neznáte, je to brněnská funkcionalistická vila postavená kolem roku 1930 a je zapsaná na seznam památek UNESCO. Po nezbytném focení a důkladném prošmejdění všech zákoutí vily i zahrady, která k ní přiléhá, už se konal obřad samotný. Nevěstě to ohromně slušelo a ženich měl dokonce košili s vyšitým monogramem. Všchno bylo prostě elegantní. Po obřadu jsme na novomanžele naházeli rýži  a zlatá papírová srdíčka a jelo se na oběd. Novomanželé pozvali i nás. Pak už se jen slavilo, hodovalo a tancovalo. Fotky snoubenců vám bohužel neukážu, chráním jejich soukromí, tak snad mi prominete. Celý den byl opravdu krásný a doufám, že si ho novomanželé moc užili. Tady jsou alespoň nějaké fotky mého svatebního úboru a vily Tugendhat.







dress / šaty HM
shoes / balerinky Street
clutch / psaníčko a gift / dárek
string of beads / korále CA

I did my own hair and I was quite proud of myself because it was the first time I used hair spray. Btw I guess you think the dress would look better with heels. They weren´t allowed in the villa so I had to wear flats.

----

Vlasy jsem si dělala sama a docela jsem na sebe byla hrdá, protože jsem nikdy dřív s lakem na vlasy nepracovala. Asi si říkáte, že k šatům by se víc hodily podpatky, bohužel nebyly ve vile povolené, tak jsem musela vzít za vděk balerínkami. 

Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. Takže ani nevěsta neměla podpadky? Jinak myslím, že si šaty zvolila opravdu krásné a i účes se Ti povedl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, moc děkuji za všchnu chválu :) Nevěsta směla, ženich totiž měří skoro 2m a ona je hrozně malinká, tak dostala výjimku. Navíc měla spíš platformy než podpatky. Takové chůdičky zkrátka :D

      Vymazat
  2. wau, svatba ve vila tugendhat! to chci taky! :D moc vám to slušelo! :)

    OdpovědětVymazat
  3. JÉÉ to je ale moc a moc povedený příspěvek, JAKO VŽDY! :-) Moc Ti to sluší a fotky jsou přímo senzační! :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší, krásné šaty =)

    OdpovědětVymazat
  5. TO je luxusní, já měla na zámku, je to nezapomenutelné. :-) Šaty pěkné, ale chtělo by to podrobnější fotodokumentaci. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vila je tedy dokonalá :-) A ty jsi neskutečně kouzelná, šatičky Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Teda Evičko! Ty jsi ale kočka! Ty šatičky ti neuvěřitelně moc sluší.. a myslím že balerínky se k tomu hodí skvěle, aspoň jsi se nemusela bát, že spadneš nebo si zvrtneš nohu (jako mám většinou tyto obavy já).. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takhle ti to naprossto sluši!! Neuvěřitelná kočka!

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty, vlasy - paráda, moc ti to sluší. Taky si říkám, že podpatky by byly lepší, ale i v balerínkách jsi kočka.

    OdpovědětVymazat
  10. Pani! Tam se chci jet strasne podivat, bohuzel maji neustale obsazeno:( Je to nadherna stavba. Vubec jsem nevedela, ze se tam daji delat svatby, to musela byt nadhera.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images