Summer fantasy

Hi ladies, as everyone else I fell to the spell of colourful floral shorts too. I love these from Topshop and if I´m lucky enough I´ll save for them soon. I´m all about school these days as always. I´m not going to bore you with that. The only news is I got my PU bomber jacket today so expect an outfit soon. It´s awesome ;)

Ahojte, nuže tak jako všechny bloggerky (minimálně) i já jsem propadla kouzlu křiklavě barevných květovaných kraťásků na jaro/léto a úplně jsem se zamilovala do těchto na Topshopu. Snad se mi na ně brzo povede našetřit. Jinak jsem pořád samá škola jako vždycky, nebudu vás s tím nudit. Jediná novinka je, že mi dneska přišla moje kožená bundička, tak čekejte brzo nějaký ohůzek. Je skvělá ;)



Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. škola nás nudí sama o sobě, to je fakt! :-D
    MOS SUPER OHŮZEK, JAK PÍŠEŠ :-)
    Těšíme se až našetříš! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já Tě stejně obdivuju, že se dokážeš na čas uskromnit a našetřit na takový skvělý kousek... Já jsem prostě hrozný nezmar a alespoň jednou za čas si prostě, i když něco levnějšího, stejně koupím. Ale každopádně asi utřu slinu, až budeš takové kraťásky nosit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. není radno sledovat topshop :D já tam včera koukala na plavky a myslela jsem, že mě odnesou... :D btw. evi, kolik je prosím tě poštovné?

    OdpovědětVymazat
  4. This is some gorgeous outfit inspiration Eve - its such a shame though, we're headed in to our Cooler months now so no more gorgeous sunshine for me! (Although its still warm now so thats ok). I will have to live vicariously through you!

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat
  5. evi, to by bylo fajn, jen bohužel úplně nevím, kdy si budu moct něco koupit, tak dej vědět, až budeš chtít objednávat a pak se domluvíme, abych tě neomezovala ;)

    OdpovědětVymazat
  6. p.s. v květnu budu v praze a tam mě topshop určitě nemine, takže pokud bys měla neco vyhlídlého, můžu se potom podívat ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně moc líbí taška a top! Jinak top ve stejné barvě mám z Forever 21 a má na zádech výstřih. Kraťásky vypadají moc pěkně. Jinak já se také naučila našetřit na dražší věci a vyplatí se to. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné kraťásky to jsou..! A jsem moc zvědavá na bundičku! :)

    OdpovědětVymazat
  9. noo tak ja som teda mimo prudu..mna tie kvetovane kratase neberu ani trosicku:D
    ale ta kabelka wow:P

    OdpovědětVymazat
  10. Beautiful inspirations <3
    Love this bag!! xxxxx
    http://danischwanke.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Eve,
    tak s takovými kousky nemůže být žádné jaro/léto nuda! To se pobavíme ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images