New in

Hi ladies, do you know the hopeless feeling when you´re looking for some piece of clothing you want to get but it´s nowhere to be found? And then you go to a shop just randomly and you suddenly find what you were looking for? Well that´s what happened to me yesterday. I went to have a meal just before I went to work and I was passing through CA. And what I don´t see. Just the pink basic tee I was desperately looking for last Friday. The colour was right and the cut of it too. Kind of miracle I´d say. And while I was there I bought pink stripped tank top. I kind of have a pink crush these days. What about you? Does it happen to you too? What colour is your favourite this spring?

Ahojte dámy, znáte ten beznadějný pocit, když hledáte nějaký určitý kousek po obchodech, ale nikde ho nemůžete najít? Pak prostě jen tak náhodou nakouknete do obchodu a ten kousek je přímo před vámi... Přesně to se mi včera stalo. Šla jsem po škole na jídlo, abych v práci neměla hlad a procházela jsem CAčkem. A co nevidím... Přesně takové růžové tričko, po jakém jsem beznadějně pátrala minulý pátek. Barva i střih perfektně sedly. Prostě zázrak! A když už jsem tam byla, přibrala jsem ještě bílé tílko s růžovými proužky. Nějak mě v poslední době zaujala růžová... Stávají se vám takové věci taky? Jaká barva je pro vás favorit letošního jara?



Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. Oh, it happens to me all the time!! I love this color, beautiful for spring! Here it's fall, so I usually use more neutral colors! But in Summer & Spring just pink, orange, blue, green! All colors of rainbow and much more! lol
    xxxxx
    http://www.danischwanke.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  2. To znám moc dobře, prostě pokaždé když něco konkrétního sháním, jako na potvoru to nikde nemají, klasika :-D Ale ten vítězoslavný pocit, když se konečně zadaří, to vynahradí, to chápu :-) A moc pěkné růžovky sis pořídila, určitě Ti bude moc slušet :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tedy naprosto přešla z bavlny na samý satén a hedvábí a moje nejoblíbenější barvy jsou teď všechny pastelové :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som bola veľmi dávno zaťažená na ružovú, potom ma to tak prešlo že som všetky ružové veci dala preč a teraz je to tu zase :D A neónova ružová je proste top ♥

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. poznám ten pocit...väčšinou ked niečo velmi chcem alebo potrebujem tak nič neviem nájsť:Pkrásne farby:)

    OdpovědětVymazat
  6. to znám! :) a taky se mi stává, že se zblázním do nějaké barvy, většinou ale v pokoji a ne v oblečení :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné tílko! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. SUPER KRÁSNÝ TRIČENKA :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten spodní top je moc hezký :) http://style-of-lonnie.blogpot.com

    OdpovědětVymazat
  10. YES! This happened to me just the other day! I had been looking and looking for a Chambray shirt, and never could find one then I was out for dinner in the city and walked past a store and there was my perfect shirt. I almost havent taken it off since! haha Love these shirts above too :)

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images