Friday afternoon

Hi ladies, yesterday I went to the gallery. It´s a gallery where modern art exhibitions take place. We went there with my class. You know even though I love art I haven´t completely understood this modern branch. There were like two paintings I would hang at home... Afterwards I went to have coffee with a friend of mine. He helped me with some stuff for school so I wanted to thank him this way. He was then kind enough to take pics of me. I also have a funny story from yesterday. Me and my friend were walking down the street and we were stopped by three guys. There´s a tradition in the Czech rep. that students of grammar and high schools go to the city center in masks (witches, indians, punkers etc.) a week before their leaving exam and ask people for money for thier graduation party which follows after the exam. So these three were the case. And one of them asked me for my phone number. I know it´s nothing extra special and I bet it has happened to you countless times but it had never happened to me before so I was quite pleasantly surprised. Anyway enjoy outfit pics and have a nice weekend :) 

xoxo Eve.h

Tak pro velký úspěch dneska ještě jednou. Včera jsem byla na exkurzi v galerii. Vystavují tam především moderní umění. Starší umění miluju, ale tomu modernímu nějak nemůžu přijít na chuť. Byly tam tak dva obrazy, které bych si koupila, jinak na mě "až příliš umělecké" řekla bych... Potom jsem se sešla s kamarádem na kafíčko. Pomáhal mi řešit takový hloupý úkol do školy, tak jsem mu chtěla touto cestou poděkovat. Byl tak hodný, že mě pro vás pak vyfotil. Mám taky ze včerejška docela vtipný zážitek. Jistě všichni víte a znáte poslední zvonění. Včera bylo takových zvoničů plné centrum a přilehlé oblasti. Po cestě do kavárny jsme takové tři zvoniče potkali. No a jeden říká: "Slečno, nedala byste mi na sebe číslo?" Jako vím, není to nic neobvyklýho, ale mě se ještě nikdy nic takovýho nestalo, tak mě to celkem potěšilo i pobavilo zároveň, tak mě prosím berte s rezervou :). Každopádně si užijte oblečkové fotečky a mějte pěkný sluníčkový víkend ;)

Vaše Eve.h





Big thanks to Lukáš for pics. / Velké díky Lukášovi za vyfocení. :)
blazer, skirt, bag / sáčko, sukně, taška HM
tee  / tričko  Calliope
 tights / punčocháče Christmas present / Vánoční dárek
 ballerina shoes / balerinky Street
  heart necklace / řetízek se srdíčkem fler.cz

Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Jéé a co jsi mu odpověděla? :-) To sáčko se mi moc líbí, já pořád nemůžu najít to pravé...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky a ohůzek, Evi :-) Maturantovi se není co divit, když Ti to tak sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. se nedivím, moc ti to slušelo! p.s. doufám, že jsi viděla i nás!? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, jsi kočka! Moc ti to sekne! Ta suknička je super! A taky by mě zajímalo, co jsi mu odpověděla.. :) dala jsi mu číslo? :D

    OdpovědětVymazat
  5. It's always a nice little confidence boost when that happens! I love your skirt - the silhouette and the way the layers hang is lovely!

    OdpovědětVymazat
  6. Páni Evi, fakt mě moc mrzí, že sme se nepotkaly....ještě když jsi měla takový parádní obleček :-)...ale ty jsi kočka pořád.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images