Last time´s outfits / Oblečky z poslední doby

Hi girls, and I´m so so sorry that my blog is kind of stuck these days. I must say they don´t really know rest on the faculty of economics and honestly there was nobody at home to shoot my outfits or there was no time for it. I have a lot of work for school and work itself too. I´m busy with theater and english lessons, also I´m a volunteer for a school function. I don´t know what to do first really. So at least this way you can see some outfits I was wearing the last two weeks. I was playing for a fashion editor here a little. I will describe what occasion I wore each outfit for. So sit comfortably and enjoy. ;)

Ahojte holky, ze všeho nejdřív se strašně omlouvám, že je poslední dobou můj blog úplně mrtvý. Mám toho teď hrozně moc do školy, na ekonomce prostě neznají slovo "odpočinek" a taky prostě nebyl nikdo, kdo by mě vyfotil nebo nebyl zkrátka čas. Mám taky hodně práce v divadle a s doučováním angličitny. Navíc jsem se dala k dobrovolnické skupině při naší fakultě a pomáhám pořádat jednu školní akci. Zkrátka nevím, kam dřív. Tak jsem vymyslela aspoň tenhle způsob, jak potěšit vaše módy chtivá očka. Trošku jsem si zahrála na módního redaktora a ukážu vám pár ohůzků z posledních dvou týdnů. Vždycky popíšu, kam jsem si co vzala. Tak se pohodlně usaďte, začínáme ;)


This simple and very comfortable outfit I wore for my sister´s 30th birthday last Sunday. It´s all HM.
----
Tenhle jednoduchý a moc příjemný kousek jsem měla na sestřiných 30tých narozeninách minulou neděli.


Now follow school outfits. This one is from last Tuesday. It was a pretty exhausting day so at least I felt good in this thrifted dress, leggins and ballerina shoes from Street.
----
A teď následují školní oblečky. Tenhle je z minulého úterý. Byl to prostě šílený den plný povinností. Šatičky ze sekáče, legíny a balerínky opět ze Streetu byly to jediné, co mi ho zpříjemnilo.



This is this Tuesday, simple... Jeans, tee, cardi and a peacock necklace... Also very comfortable (jeans HM, tee New Yorker, cardigan Orsay and the necklace fler.cz)

Tohleto už je tohle úterý, jednoduchost sama... Džíny, triko, svetřík a paví náhrdelník. K jednoduchosti taky pohodlnost sama... (džíny HM, triko New Yorker, svetr Orsay a náhrdelník fler.cz)



And this is the most fresh one. This I wore yesterday.  (tee Terranova, cardi Topshop, skirt HM)
---
A tenhle je nejnovější. Měla jsem to na sobě včera. (triko Terranova, svetřík Topshop a sukýnka HM)

xoxo Eve.h

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. Ty jsi prostě hlavička a nedostatek času si krásně obešla :-) Moc se mi Tvé kombinace líbí, hlavně sukně z první a ty šatky z druhé, ty mě zaujaly hned na první pohled! A tak už se těším, až budeš mít trochu méně hektické období, tak že se budeme pokochat i tím, jak Ti všechny ty slušivé kousky sekly :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně jsi nám to shrnula.. :) jeden je lepší než druhý! Moc se mi líbí ta sukýnka hned na první fotce! A svetřík z poslední fotky je tak roztomilý! Hned bych ho brala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) s jakou akcí na fildě pomáháš, jestli se můžu zeptat? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahaaa, tak s tím je určitě hodně práce a hodí se každý pomocník :))

    OdpovědětVymazat
  5. to je aspon nápad! první sukynka a poslední světřík mě úplně pohltili! a drž se, mám to ted podobně a je to dost vyčerpávající :(

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí sukně z první fotky a šaty z druhé. :)

    OdpovědětVymazat
  7. It's so hard being pulled in so many different directions... But at least you're looking good while doing it! Love the skirt in top outfit!

    Hope you can have a relaxing weekend...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images