Long necklaces / Dlouhé řetízky

I´ve fallen in love with necklaces with long chains and I´m about to buy one more for my collection to support my confidence. I have a lot of work for school and I feel tired and a little defeated so I need something sparkly to make me feel better a bit. I have two favourites but I can´t decide which one to get. Can you help me, please? What do you think? Which one do you like better, the heart, key and flower or the peacock? Do you like this trend? Thanks. xoxo Eve

Poslední dobou se mi strašně líbí náhrdelníky s dlouhými řetízky. Mám teď na nějaký zálusk, potřebuju si trochu zvednout náladu. Mám toho hodně do školy a celkem mě to dostává, tak potřebuju něco třpytivého, abych ty školní voloviny zvládla alespoň s něčím pěkným kolem krku. Mám dva favority, ale nemůžu se rozhodnout, který si vybrat. Pomůžete mi, prosím? Co myslíte? Který se vám líbí víc srdičko, klíč a kytička nebo s pávem? Líbí se vám tenhle trend? Děkuji. Vaše Eve


Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Tak to je vážně těžké rozhodování, oba jsou nádnerné! Takže za mě asi oba :-D
    Jinak ve Vaňkovce to byla jen taková rychlovka, nebylo moc času nazbyt, tak jsme jen tak proběhli... Ale Brno mám hrozně ráda, v létě jsme tam byli i na takové minidovče :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ráda nosím dlouhé řetízky. Taky si dělám malé radosti, když mám toho hodně. :) Mě se teda taky líbí oba dva. Ale asi o krapet víc srdíčko. :)

    OdpovědětVymazat
  3. urcite pav :)
    ja neznasam sovy ale pav mam rada....ja myslim ze to bol trend skor pred rokom ale ja mam len asi 2 alebo 3 take:)

    OdpovědětVymazat
  4. Oba jsou fajn. Nejdřív kup jeden a až se nakupí víc učení, dokup druhej :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí obojí! :D Ale asi možná spíše to srdíčko.. :) já mám taky různé řetízky ráda i když poslední dobou je moc nenosím :)

    OdpovědětVymazat
  6. já bych třeba nenosila ani jeden, ale na tebe mi víc sedí ten paví (a taky se mi líbí víc - první už je moc překombinovaný) :) šťastnou ruku při výběru :)

    OdpovědětVymazat
  7. Love long necklaces... and the blue on the peacock is fabulous. Buying something sparkly is definitely the right thing to do to make you feel better!

    ps. shall we follow eachother?

    OdpovědětVymazat
  8. I really like your blog. Good job!!
    I´ll follow you now...
    Could we follow each other? Look for my blog... and follow if you like. I would be happy about that.

    By the way. Love your styles!!
    Have a nice weekend!
    http://voguewired.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné,nejdokonalejší je ten s pávem :) ♥

    OdpovědětVymazat
  10. krásne sú!!je to dobrý doplnok skoro ku všetkému:P

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images