To the hairdresser´s / Ke kadeřnici

Today I finally managed to get to the hairdresser´s and frankly my hair desperately needed to get cut. I go there every two months. I was looking for a good hairdresser for quite a long time. Sure there are a lot of them but to find a good one who will do exactly what you want is quite difficult. Anyway it was a perfect chance to wear one of my oversized shirts so here´s a little preview of the post I promised and also pic of me after I came home with "a new head". How often do you go to the hairdresser´s? Are you satisfied? Look forward to your comments. xoxo Eve

Dneska jsem se po všech těch útrapách dostala ke kadeřnici a upřímně moje vlasy už to nutně potřebovaly. Chodím každé dva měsíce. Dobrou kadeřnici jsem hledala docela dlouho, protože kadeřníků je hodně, ale ti dobří se hledají hůř. Nicméně to byla šance obléknout jednu z mých oversized košil, takže je to trochu ochutnávka ze slíbeného postu. Přidávám taky fotku s "novou hlavou". Jak často chodíte ke kadeřníkovi vy? Jste spokojení? Jak říkal můj profesor dějepisu, doufám, že diskuse bude plodná. Zdraví Eve




Mohlo by se vám líbit

18 komentářů

  1. Pěkné vlásky i košile, nosím takové moc ráda :-) A za mě, ke kadeřníkovi nechodím vůbec, už jsem tam nebyla snad pět let, jsem asi hrozná ostuda, ale nějak jsem k nim ztratila důvěru a jsem takový samorost :-D

    OdpovědětVymazat
  2. I love going to the salon! My hairdresser is fantastic and he always just does what he wants to my hair-and I usually love it! Your hair looks great btw!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně, taky doufám, že si nic nezačnou, to by bylo divný. Mně k sobě stejně nejvíc jdou Blair a Chuck, ti jsou spolu úžasní :) Jinak oversized košile se mi moc líbí, sluší ti. A ty nové vlasy jsou taky hezké, ale znáš to, kadeřnice ti to vyfouká a pěkně udělá a druhý den nevíš co s tím :D Nebo aspoŇ tak to mám já. Já chodím ke kadeřnici každé 2 týdny na zastříhnutí ofky a pak tak jednou za 3 měsíce na střih a barvu, jak kdy. Naposledy jsem tam byla v srpnu, ale půjdu zase až v listopadu, před maturákem a pak si je pořádně zkrátím, už mě ty dlouhé vlasy strašně štvou :D

    OdpovědětVymazat
  4. ja si vlasy robim sama :D celkom vazne. sama sa striham, sama si davam rozne masky atd. Ked mam obcas chut na zmenu farby, robim to tiez sama, ale momentalne mam svoju prirodzenu farbu.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem teď byla o prázdninách po roce..:D
    Už jsem potřebovala zastřihnout konečky, ale zase je mám roztřepené, takže to vidím na další vyjímečnou návštěvu..:D Jinak moc nechodím.. Nemám proč. Jen kvůli těm konečkům. Vlasy si nebarvím ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Thank you, Erin :)

    Moc děkuju za komentáře, holky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Košile je krásná, a pásek se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. ja som po vyše roku bola u kaderníčky, z hnedovlásky som skončila ako červenovláska a vlasy mi ostrihaala do postupna...najkratšie boli tak krátke ako moja ofina, ale priznávam že moja kaderníčka má talent a je veľmi šikovná lebo mne sa to páčilo. Navyše to bolo mojim vlasom prospešné od toľkého žehlenia, ich konečne ošetriť.. :)

    http://howtomaryaprince.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Já si troufám říct, že na podpatcích chodit umím docela dobře, ale tyhle jsou fakt mega vysoké :D Jde mi spíš o to, abych nebyla až moc vysoká, jinak mě chození na podpatcích baví :) Nejradši bych si je koupila.

    OdpovědětVymazat
  10. moc se mi líbí co máš na sobě moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  11. já už jsem u kadeřnice nebyla asi tak dva roky =D teď už tam někdy budu muset zajít, ale bojím se, že zase nepochopí, co chci a udělá mi na hlavě něco strašnýho...ten svetřík (nebo je to košile?) je moc pěknej =)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju vám, holky. Jsem ráda, že máte k mým postům co říct ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Nikol: Je to tričko a na něm košile ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Týjo! Strašně moc ti to sluší! Tričko vypadá s košilí úžasně a ten pásek tomu dodává šmrnc. Velmi povedené!
    A nové vlasy ti seknou, mám ráda, když dojdu od kadeřnice a vlasy jsou vyfoukané, voní a jsou neskutečně hebké :) Máš to taky tak?
    Jinak já jsem flákač, chodím tak jednou za půl roku :-/

    OdpovědětVymazat
  15. Romana: Rozhodně to mám taky tak a navíc se mi líbí, jak se za mnou po cestě všichni otáčí :)

    OdpovědětVymazat
  16. tebe to pristane!!tie vlásky máš takto pekné:)...ja chodím tiež tak raz za 3 mesiace,kedže mám strašne jemné vlasy,páperkové a slabé,tak potrebujem často chodiť...teraz sa chystám na 1.farbenie,lebo už to fakt nezvládam,tak dúfam,že budem mať aspoň lepšiu a silnejšiu štruktúru...uvidím:P

    OdpovědětVymazat
  17. Sekne ti to! :) pěkně tě ostříhala! :) A oversized košile je bomba, už si musím taky nějakou pořídit :D já sem u kadeřnice nebyla dobře 6 let :D vždycky mě ostříhá buď ségra nebo tchýně.. :)

    OdpovědětVymazat
  18. oh I LOVE before and after shots :) And these are great. I get to the hairdressers every 4 - 6 weeks. I'm lucky though as its my friend who does it! I agree though it was hard to finally find someone (Im just lucky its my friend now) who could do a great colour AND cut only as much as I would ask. Your hair looks great though.

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images