Křivák znovu v akci!

Ahojte všichni,

 tak už je tu březen! Musím se omluvit, že jsem tak dlouho nepřispěla. Řešila jsem a stále dořešuju nějaké věci související s prací a tak jsem všechny volné chvíle trávila odpočinkem jak jen to šlo a na blog už nezbylo moc energie.
 Nicméně dneska jsem tu zpět s outfitem. A to hned s jarním nádechem. V neděli jsme totiž s přítelem vyrazili na Špilberk na výstavu děl Victora Vasarelyho. Pokud jste fandové moderního umění a zajímá vás op-art, pak rozhodně zajděte! Výstava není nijak veliká, ale stojí za vidění. Kromě toho si můžete dát romantickou procházku kolem hradu jako my. Jsem ráda, že i po 11ti letech vztahu jsme pořád něčeho takového schopní. :P
 Teď už k outfitu. Je ještě pořád dost tmavý, ale už jsem vytáhla květinovou sukni. V březnu se už snažím oblečením přivolat jaro - takže na sebe natáhnu cokoliv květinového a modlím se, aby si počasí "jako povšimlo" a začalo konečně být teplo. Vzhledem k předpovědi počasí na tento týden bych řekla, že jsem si na sebe měla vzít minimálně něco se vzorem slunečnic. No to je ale trochu jiný příběh... A konečně jsem vytasila ze skříně křivák, který věřím, že vám už leze krkem, ale já se musím přiznat, že patří k nejmilovanějším kouskům v mém šatníků a už toho se mnou i docela hodně procestoval. Dejte mi vědět, jestli taky máte nějaký kousek, který k vám prostě neodlučně patří. Těším se na vaše komentáře :)






jacket / bunda River Island via Asos (similar here)
turtle neck / rolák Lindex 
skirt / sukně Topshop (similar here)
boots / boty Street
handbag, earrings / kabelka, naušnice H&M

Jo a jinak jsme úplně normální aneb co děláme, když se zrovna nesnažím vypadat jako seriózní bloggerka....


Mějte krásný začátek jara!

Eve.h

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images