Amsterdamské outfity

Ahojte,

 dneska to bude zase trocha módy. Do Amsterdamu jsme čistého času jeli jen na tři dny a fotit jsme zvládli jen dvakrát. Poslední den jsme už tahali s sebou zavazadla a ani nebylo nijak pěkné počasí, tak to, prosím, omluvte. 
 Nicméně co se týče objemu oblečení, které jsem si s sebou vzala, budete překvapení, ale měla jsem toho fakt poskrovnu. Nejteplejší svetr jsem si vzala rovnou na sebe, abych šetřila místo. S přítelem jsme dlouho řešili, jestli si dokoupíme zavazadlo k odbavení, a nakonec jsme si koupili jedno dohromady a sbalili se do něj oba. A věřte tomu, nebo ne, ale některé věci jsem si na sebe ani nevzala, takže jsem toho klidně mohla vzít i míň.

Ale teď už pojďmě na to...

Moc jsme nevěděli, jaké bude v Amsterdamu počasí, ale věděli jsme, že na kolech nám asi moc teplo nebude, takže každou vrstvu jsme dvojnásobili. Pod svetrem jsem měla ještě jedno triko s dlouhým rukávem a punčocháče to samý. Bez šály, čepice a rukavic ani ránu! Jinak, aby to taky nějak vypadalo, vzala jsem svoji (podzimní) vínovou sukni z Asosu a huňatý svetr z Lindexu. Čepici mám od loňska z H&M a kabát je z Topshopu. Boty jsme s sebou měla jen tyhle. Byl to celkem impulzivní kup ve Streetu, ale nakonec se ukázalo, že to byla ta nejlepší volba. Vevnitř totiž mají kožíšek, takže je v nich teplo a jsou neskutečně pohodlné.





V pátek bylo krásné počasí. Vysvitlo sluníčko. Na řadě byly moje nové pruhované šaty z H&M. Ten den jsme strávili skoro celý den na kole na výletě a bylo mi v nich maximálně pohodlně. Černý cardigan mám z Topshopu a je v něm neskutečně teplo a je krásně měkký. Ten jsem měla na sobě i po cestě tam a zpět. V zavazadle by zabíral příliš moc místa. Čepici mám z Camaieu. Už dlouho jsem chtěla takovou nějakou podzimní barvu. Příteli se moc nelíbí, na druhou stranu věděl pořád kde jsem :D Ulice Amsterdamu jsou všechny krásné, takže kdekoliv zastavíte, vybízí to k focení.




Na tuhle dovolenou jen tak nezapomenu, takže se ještě určitě můžete těšit na příspěvek o tom, co jsem si tam koupila a kde všude jsme byli.

Mějte se krásně!

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Ta výrazná čepice se k tobě právě moc hodí! Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká podzimní inspirace, Evi :) Ta čepka je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Aničko :) Ten podzim byl takový highlight celé dovolené.

      Vymazat
  3. Kársné outfity, ani nedokážu říct, který je hezčí :) Moc ti to sluší, Evi.

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images