Make up revolution - paletka Iconic 2

Zdravím vás,

 vím, že není moc zvykem na tomhle blogu rozebírat kosmetiku, ale že se s ní v poslední době hodně kamarádím a navštěvuju různé kurzy, ráda bych se s vámi podělila.
 Už před časem jsem si koupila paletku Iconic 2 od Make up revolution. Někdy na podzim (listopad - prosinec) se s tím roztrhl pytel a všechny blogerky tuhle dekorativku recenzovaly jako o život, takže s lehkým zpožděním se k nim tímto trapně přidávám.
 Paletka obsahuje 12 stínů v zemitých barvách. Oficiální popis zní nějak takhle:

"Toužíš po zemitých očních stínech, ale nestačí ti pouhé tři odstíny v balení? Cítíme to stejně jako ty. Proto máš jedinečnou možnost vyzkoušet nové oční stíny. Paletka obsahuje unikátních 12 očních stínů a oboustranný štěteček pro maximální výsledky. Paletka nabízí všechno, po čem toužíš, perleťový nádech krémových odstínů, třpytivé zlatavé odlesky a matně temné odstíny. Kdy naposledy jsi toužila vypadat jednoduše skvěle? Teď se ti tvé přání vyplní každý den!"

Většina je lesklá a tři jsou matné (tělová úplně na začátku, střední hnědá a černá na konci). A to je, přiznejme si, u paletky tohoto typu docela příjemná změna. Loni na jaře jsem si koupila něco podobného od Make up academy (a něco mi říká, že výrobce a distributor budou mít hodně společného) a tam není matný stín ani jeden. Přesto, že jsem z ní byla na začátku docel unešená, v konečném výsledku ji nakonec nehodnotím moc dobře. Stíny jsou si dost barevně podobné a vzhledem k tomu, že nejsou vůbec matné, je těžké se s nimi namalovat a nevypadat přitom, jakože vyrážíte někam na diskotéku. Ale pro zajímavost post o ní najdete tady .


Ale zpět k Iconic. Stejně jakou MUA, i Iconic 2 obsahuje pěnový aplikátor. Jakože asi jen proto, aby seděla gramáž balení, nebo co... Myslím si, že kosmetické firmy dobře ví, že většina z nás používá štětce. Barvy jsou krásné, což můžete vidět i na testu na kůži na fotce pod textem. Líčila jsem se s nimi i na valentýnskou večeři a musím říct, že vypadaly opravdu nádherně. Trochu práší, ale s tím se dalo počítat vzhledem k ceně. S použitím primeru vydrží ale na očích celý pracovní den. Bez něj už trochu do vrásek lezou. Pozitivně hodnotím i svislé balení stínů, alespoň nebude paletka při větší frekvenci používání celá zaprášená, jak to bývá u stínů v kolečkových důlcích.


A co vy a Make up revolution? Vlastníte něco od nich? Jak jste spokojené?

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Vidím, že máme stejnou oblíbenkyni :) Taky ji moc ráda používám, na to mé použití stínu stylem "a tak měsíc jsem nic na očích neměla, tak tam něco prdnu" to úplně stačí :D Jsem s ní moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsem si ji, Ani, koupila po přečtení tvojí recenze.

      Vymazat
  2. Zrovna přemýšlím o její koupi a hezky jsi mě navnadila, ještě uvidím, ale děkuji za recenzi :)

    www.fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nad touto rozmýšľam len ma odradzujú tie trblietavé tiene skorej by som matne ale myslím že i tie sú v ponuke ... videla som ich na eBay ...chcela som si ich objednať ešte váham či ich využijem tak idem prečítať poriadne recenzie na tvoje odporúčanie ... a uvidím

    http://alicaletko.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images