My new home + new facebook page

Hello everybody,

 first of all let me answer the riddle from the last week. I bought two skirts. The first is a blue pleated one and the other one is a bodycon with the most genius print ever. Also, from now on you can check out Eve.h on facebook I have decided to share my every day thoughts, snaps and experiences with you this way.
 And since I have been bothering you with my new flat crap for the last six months, come visit my new place a little with me. Maybe you remember I mentioned I liked Scandinavian style some time ago. It is not only for its clean lines, shapes and natural colors it is also for its ability to make space look bigger. Our flat is quite small so I knew from the beginning that we will have to be careful about all materials and colors as well as wall paint etc.
 Luckily I had enough time to go through all the webs about design or furniture shops and put together an idea of what it should look like. I just had to fight with my boyfriend about this a little because he wanted dark colors and more man-like furniture. In the end I think he´s very satisfied even though it looks completely different from what he originally wanted.
 Pictures are from the last two weeks. So come in and enjoy :)

---

Hezký nedělní večer všem,

tak nejdřív k té hádance z minula. Oboje jsou sukně, jedna modrá skládáná a druhá je bodycon s naprosto geniálním potiskem. Eve.h teď najdete i na facebooku Rozhodla jsem se tam přidávat různé fotky z mobilu a tak různě, co vyfotím v průběhu týdne. Stručně řečeno je to ze života Eve.h
 A když už vás celý ten půl rok trápím řečma o bytě, tak pojďte se mnou k nám domů alespoň maličko nakouknout. Jak víte, psala jsem, že se mi líbí skandinávský styl a to nejen pro čistotu tvarů, linií a barev, ale taky proto, že opticky zvětšuje. Náš byt je 2+kk a celkově i s balkonem má cca 72 metrů čtverečních.
 Bylo proto třeba dát pozor, aby výmalba a nábytek prostor spíš nafukovaly než ho zabíraly. Měla jsem poměrně dost času na to projít všechny weby o designu a bydlení a všechno si pečlivě vybrat. Věděli jsme, že chceme jednu stěnu v obýváku barevnou a já jsem taky od začátku věděla, že s nábytkem budeme muset zabrousit do světlých nebo aspoň pastelových odstínů. S přítelem to byl trošinku boj, protože chtěl všechno tmavé - chlapské - jak říkal. Nakonec ale myslím, že i přesto, že to vypadá úplně jinak než chtěl, je s výběrem spokojený....
 Fotky jsou tak různě sesbírané s posledních dvou týdnů, kdy sem pomalu přivážíme věci z našich bývalých domovů. Takže pojďte dál...

Living room / Obývák


Waht is a real home without flowers and plants. Roses stayed fresh and beautiful a whole week /
Bez kytek to prostě nejde, růže nám vydržely krásné celý týden



One of the first delicious lunches made by my lovely boyfriend :) / 
Jeden z výborných prvních obědů made by my boyfriend :)


I made my dream come true and bought a dress hanger so no more digging for my favorite dress. Ever! / Splnila jsem si sen a do ložnice si pořídila věšák na šaty a jsem z něj nadšená, už žádné lovení ve skříni!


Earring hanger / Věšák na naušnice


I just can´t live without at least one reminder of my most favorite city in the world... / 
A co by byl byt, ve kterém bydlím, bez mé milované Paříže...




Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. vypadá to pěkně, přeju, at se vám dobře bydlí!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné doplňky :) Koukat na vybavení bytu bych mohla od rána do večera :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máte to doma krásné :) Taky už se těším, až se budu stěhovat a zařizovat byt podle svého :)

    OdpovědětVymazat
  4. Very nice photos dear! Your boyfriend's so nice to prepare you lunch :)

    Keep in touch on BLOGLOVIN

    Love,
    FASHIONHYPNOTISED

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za milé komentáře, holky a hlavně, že se vracíte. To mi dělá velkou radost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images