Fall walk / Podzimní procházka

Hi guys,

 even though the weather forecast didn´t come true today, me and my bf set out for a short walk. I walked in the fallen leaves and enjoyed as if I was still a little girl. My boyfriend only nodded his head and asked me how exactly old I am. We took a quick look on (very soon) our new appartment from the outside, went around a football pitch where my boyfriend plays often and saw a cute little squirell. Since I really do love colorful leaves I needed to have picture with them.

How did you spend your weekend?

---

Ahojte,

 nevím, kde ti meteorologové na té předpovědi na krásný slunečný víkend byli. Místo slibovaných 20°C bylo tak maximálně 13. Nicméně nás to dneska stejně vytáhlo ven na malou procházku. Pošustila jsem si nohama ve spadaném listí, načež se mě přítel zeptal kolik mi je let, koukli jsme na náš budoucí byteček aspoň zvenčí, podívali jsme se na hřiště, kde přítel hrává fotbal a potkali jsme krásnou veverku. A protože barevné podzimní listí prostě miluju, přemluvila jsem přítele, aby nám udělal společnou fotku.

A jak jste vy strávili prodloužený víkend?



Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. hezký šátek! u nás bylo snad 23, hlavně v pondělí to bylo jak někde v miami

    OdpovědětVymazat
  2. a ta spolicna fotkaje kde?inak mas krasny kabatik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty společné fotky jsou hned dvě. Já a podzimní listí :)

      Vymazat
  3. Má milá Evi, podzim ti moc sluší ;-). Kabátek, šátek, vlasy i tvůj úsměv - ladí to k sobě prostě dokonale a pro mě to je úžasná pastva pro oči ;-). Jsi krásná.
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi ti to pasuje :) najviac sa mi páči, ako si skombinovala šedú s hnedou :) nejaké také nohavice by som chcela aj ja. krásny deň :)

    www.bluechicberry.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images