Big news / Velká novina

Nice Sunday everyone,

as I promised you in the last post I would like to share my big news with you. Last Wednesday I got a job and it requires a training. The training will take place in Prague so I have to move there for next two months. I´ll be going home for weekends, but it´s a huge life change for me. I´m really glad that my life is moving on and I get closer to my long time dreamed about living with my boyfriend. On one hand I´m really happy and lucky to get a job so soon after graduation but on the other I´m a little scared. In the weeks that´ll follow I´ll have probably my head twice as big so I´m sorry if it´ll be silent here. I will try to add at least some "working girl" outfits if I get chance and time to take some pictures of me. If you are interested I can share some information about what it´s like to join working people. I´m sorry to those of you who are already working because I´m sure it won´t be too interesting for you.


---

Pěknou neděli všem,

 v posledním postu jsem vám slíbila velkou novinu. Takže tady je... Ve středu se mi podařilo zajistit jedno velice lukrativní pracovní místo. Budu na něj potřebovat školení a ta veliká novina je, že se kvůli němu přesouvám do Prahy. Bude to jen na dva měsíce a na víkendy budu jezdit domů, ale je to pro mě obrovská životní změna. Mám na jednu stranu velikou radost, ale na druhé straně mám z toho všeho tak trochu nahnáno. Každopádně jsem ráda, že se můj život zase někam posouvá a že jsem zase o krůček blíž k vysněnému sestěhování s přítelem. Budu z toho mít v prvních týdnech práce asi hlavu jako medicimbal, takže mi promiňte pokud se tu nebude nic dít a pokud ano, asi to nebude moc zajímavé. Ale slibuju, že se pokusím přidávat alespoň outfitové pracovní fotky, pokud se mi podaří se vyfotit. Pokud vás to zajímá, určitě sem písnu, jaké to je zařadit se do pracovního procesu. Těm z vás, co už pracujete, se omlouvám, protože věřím, že to pro vás nebude moc zajímavé.


Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. Moc gratuluju a doufám, že se ti práce bude líbit a bavit :-) No a v Praze se měj jedině blaze :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Wooow! Hodně štěstí, ať je to podle tvých představ. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju, Eví!
    Tak tě tady přivítáme v Praze! :) zajdeme pak na kafčo ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, moc vám děkuji za přání i povzbudivá slova ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Evi, moc Ti gratuluju k novému místu. Myslím, že to bude pro Tebe úžasná zkušenost a těším se na pražské fotky, které nám tu budeš servírovat ;). A taky je mi jasné, že budeš mít plno nových módních kousků a už teď jsem na ně zvědavá! Ať se Ti pořád daří přeje Tvá Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images