Delicacy body cream

Todays post is a cosmetic review again. This body cream is a fellow product of the Delicacy hand cream I wrote about a few posts ago. Well as well as the hand cream even this body one smells nice and it´s easy to spread. It´s more greasy which can be expected regarding its use. But it also absorbs very well and leaves your skin hydrated and soft. It´s good for your legs as an aftershave or simply for applying after having a bath. I don´t know its price because it was a gift but I think it´s definitely worth trying. The only thing I don´t like that much is the packing. It´s in a classic plastic jar with a metal foil under the lid and because of the foil I can´t close the lid properly. What about you, ladies? Do you have any experience with Oriflame body cosmetics?

Dneska pro vás mám zase kratičkou recenzi. Tělový krém Delicacy od Oriflamu byl taktéž dárek ve dvojici s Delicacy krémem na ruce, o kterém už byla řeč. Nuže stejně jako zmíněný krém na ruce krásně voní a pěkně se roztírá. Je už hutnější, což se dá čekat vzhledem k tomu, že je to tělový krém, ale taky se dobře vstřebává a zanechává pokožku hladkou a hydratovanou. Hodí se třeba po holení nebo po koupeli. Já se natírám než jdu spát, což taky vypovídá o tom, že vůně není nijak silná. Cenu bohužel neznám, ale myslím, že určitě stojí za vyzkoušení. Jediná věc, co bych vytkla je, že je v klasické kulaté krabičce pod plechovou fólií, osobně bych upřednostnila nějakou lahvičku s dávkovačem, protože se mi kvůli porušené fólii špatně šroubuje víčko zpátky. A co vy? Máte zkušenosti s tělovou kosmetikou od Oriflamu?





Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. no jasne ked som chodila do skoly tak spoluziacka to predavala a vzdy somnieco vyskusala,hlavne telovu lebo kozmetiku dekorativnu moc nemusim a kre na tvar by som neriskovala,ale inak to bolo fajn pekna vona ale preferujem avon ked uz:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě jsou většinou krémy od Oriflame příliš suché. No já vím, já se radši naložím celá do oleje:-). Ale voní krásně, to je fakt. Sestřička Oriflame dělá a hodně objednává pro mamku, tak znám půlku těch vůní:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Never tried this! but it looks soft and that's how I love my cream
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images