New eyeshadows / Nové stíny

Hello everybody, today I´d like to show you my new eyeshadows. Even though I´m a redhead and everybody keeps telling me to try green eyeshadows I remain persuaded that shades of brown are the best fit for me. That´s why I bought these as soon as I saw them in the Avon catalogue. They even look to be long lasting and I can´t wait to wear them. What about you and Avon eyeshadows? Buy them, or not? I´d also like to know if you prefer more colourful make-up for Summer? I look forward to your reactions and opinions :)

xoxo Eve.h

Mé milé dámy, dneska opět článek o kosmetice. Přesto, že jsem zrzka a všichni mě neustále nabádají, abych zkusila zelené stíny, já jsem skálopevně přesvědčená, že nejpřirozeněji a zkrátka nejlíp na mě vypadají stíny hnědé. Proto, když jsem v avonském katalogu uviděla tyhle - odstín Mocha Latte - neodolala jsem a myslím, že s nimi nadělám spoustu parády. Vypadají i, že budou dobře držet a nemůžu se dočkat až se s nimi budu mít možnost zkrášlit. Co vy a stíny z Avonu? Kupujete, nekupujete? Taky mě zajímá, jestli na léto preferujete barevnější líčení? Těším se na vaše reakce :)

Vaše Eve.h

with flash / s bleskem


without flash / bez blesku



Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. Přesně tahle mám taky a jsem s nimi moc spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je recenze z toho nejpovolanějšího zdroje :)

      Vymazat
  2. I'm not always one to follow advice when it comes to what technically suits for your hair or eye colour either eve :) I think stick with what you love and what you know works for you :) Love these colours though, I wear lots of browns and would be happy to add these to my collection :) Hope you had a lovely weekend.

    xx

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, moc se mi líbí ta barva :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné barvičky a tyto stíny drží celkem dobře i bez báze. Měla jsem je asi 2x a byla jsem spokojená. Teď mám tedy paletku Sunset od Sleek a tam tedy barvičky jsou a já s chutí experimentuji. :) Jinak zelené stíny občas nosím, ale spíš pak nějaké světle béžové (nude), světle hnědé, ale nebráním se ani světle růžovým nebo bronzovým. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z avonu mám taky své nejoblíbenější stíny :)
    A ty tvoje vypadají opravdu dobře, přesto se přidám k dalším a řeknu, že bych Tě opravdu strašně moc ráda viděla v zelených, zrzečky v zelené, to je něco :-) (není to myšleno nijak úchylně ani nic podobného :D)

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi praktický kvartet! Připomíná mi Lancome :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  7. mám z téhle jejich kolekce asi troje a všechny jsou naprosto geniální!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Hnědavé stíny jsou ty jediné, co používám. Hodí se ke všemu, nepůsobí tvrdě a nic se na nich nedá zkazit:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Já na stíny moc nejsem, když už tak v takových nenápadných barvách - takže moc chválím...;-)

    OdpovědětVymazat
  10. stíny od avonu nemám žádné, takže zkušenost nemám, vůči avonu mám nějakou takovu... averzi bohužel. Ale co znám holky, a mají tyhle paletky, tak všechny si je pochvalují, takže nijak špatné to asi nebude.
    mně se teda vyloženě líbí ty odstíny, miluji matné hnědé, takže to jsem až trošku zaváhala, zda bych neměla ty předsudky zahodit:))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images