Bachelorette party / Rozlučka se svobodu

Hello ladies, I always thought June to be the perfect month for weddings. I don´t know why... Well two friends of mine have been engaged for almost a year and the big day is going to be next Saturday so the bride invited me for her bachelorette party last Saturday. It was girls and boys separate. Boys were watching football (those of you who don´t know there´s the European football championships in Poland these days; football = soccer) and me with girls went to a café and then to dance a little. It was sort of girls night out and I hope the bride enjoyed it :) Unofortunately I was the only one who had camera so I was shooting others and I don´t want to post pics without their permission. I have just one picture of me. How was your weekend?

Zdravím vás dámy, červen je podle mě měsíc jako stvořený pro svatby. Vlastně ani nevím, proč to mám tak zakódované... Jedni moji známí jsou už skoro rok zasnoubení a poslední půl rok se intenzivně věnují přípravám. Ten velký den má nastat příští sobotu a tak nevěsta uspořádala rozloučení se svobodou tuhle sobotu. Kluci a holky zvlášť. Kluci koukali na fotbal a já jsem se s dámskou společností bavila nejdřív v kavárně a pak jsme šly na taneček :) Vydržela jsem tam do půl třetí do rána a byla to moc fajn akce. Doufám, že se to nevěstě líbilo. Bohužel moc fotek vám neukážu, protože jsem jako jediná měla foťák, tak jsem spíš fotila ostatní a nechci to sem bez jejich souhlasu dávat. Mám pouze jednu fotku sebe ;) A jaký byl váš víkend?

xoxo Eve.h


Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Se svatbami se vážně roztrhl pytel, ale v mém okolí pořád nic, jen se všichni zvědavě vyptávají, kdy budou moct konečně jít na tu mou, takže to na nějakou svatební účast nevypadá :-D Ale Ty si byla na rozlučce za dokonalou dámu, moc Ti to sluší, Evi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. enjoy the weddings!

    http://dallianceswithsuitsandskirts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. leto je jak stvorené na svadby no ja by som skorej uprednostnila jeseň takú tú krásnu

    OdpovědětVymazat
  4. Je fajn že jste si to užily! :) Červen je měsíc svateb a musím se přiznat, že jsme o tom taky přemýšleli.. ale kvůli státnicím se to odložilo na neznámo :D Jinak moc pěkný top! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fajn, že jste si to užily. Slušelo ti to a ten zelený je skvělý a zelená zrzkám jde, co si budeme povídat. :)
    Já jsem byla právě v sobotu na svatbě. Nevěsta měla jednoduché splývavé šaty s vlečkou, ve vlasech čelenku a podle mě byla nádherná. Prostě v jednoduchosti je krása. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Eve, máš nádherný topík! Opravdu boží a moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. LOVE that top - gorgeous style and gorgeous colour - it seems I will have to make sure I dress lovely when i visit Czech Republic to fit in :) :) I LOVE bachelorette partys (we call them 'hens days' over here in Australia, I have NO idea why haha) .. but they are always really boozy and LOTS of fun... hope your week is flying by Eve :) xx

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda, že nemáš těch fotek víc. ...ale chápu, že bez souhlasu je sem dávat raadši nechceš. Každopádně ale i z té jedné fotky, na které ti to mimochodem děsně sekne, je vidět, že jste se dobře bavili:) ...a nastávajícím novomanželům samozřejmě moc gratuluju! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jediná, ale ta stojí za to :-) Moc Ti to sluší, skvělý top!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  10. Evi, vidím, že se umíš skvěle pobavit. Jakby taky ne, když ses oblíkla do tak nádhernýho topíku - úžasně ladícímu k tvým vlasům! Potlesk!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé! Ráda bych viděla více fotek, ale to nevadí. Doufám, že si to také nevěsta pořádně užila. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images