A week in outfits

Ahojte,

minulý týden bylo v Brně pořádné vedro. Osobně mám vedro ráda hned ze dvou důvodů, nemrznu (trochu jasný...) a nemusím se ráno dvě hodiny oblíkat a to přímo nahrává mojí zálibě v jednoduchých kombinacích.
Příspěvek s outfity v jednom letním týdnu jsem dělala před čtyřmi lety - TADY - a moc mě to bavilo, tak jsem si říkala, že by mě i samotnou zajímalo takové jakoby srovnání stylu tehdy a dneska.



A začínáme jak jinak v pondělí...

Pondělí je taková otrava... A protože se mi nechtělo nic extra vymýšlet, nahodila jsem overal, který jsem si koupila na cestu na Bali a teď v tom vedru přišel víc než vhod. Navrch starší sako z Topshopu a šlo se do práce... Vím, že s džínovou bundou by to vypadalo líp, ale chtěla jsem přeci jen trochu udržet dress code.


V úterý už byl pařák od rána a tak nemělo smysl nic řešit. Kraťasy a rozevláté tričko to jistily, navrch stejné sako jako den předtím. Tenhle outfit je navíc jeden z těch, které strašně ráda v létě recykluju. Můžete se přesvědčit v jednom z postů v loňském roce - TADY.


Ve středu jsem na to šla trošku netradičně. Nejsem moc zvyklá na sobě nemít nic tmavého nebo modrého, ale tak experimentovat se musí občas, no ne? Halenka na ramínka je loňský nákup a pudrovou sukni už mám neskutečně dlouho, ale pořád za ni dostávám pochvaly. K tomu pár zlatých řetízků a je to!


Ve čtvrtek už jsem musela vlasy vyčesat a to mi dalo šanci vytáhnout jedny trošku extravagantnější náušnice. A jo... Prostě halenka a midi sukně do pasu, to je prostě moje. A abych vyvážila tu "světlou" středu, šla jsem znovu do tmava. Halenku s krajkou mám už určitě dva roky a sukni jsem koupila letos a už teď ji nosím hodně často. 


A protože jsem měla v pátek home office, byl čtvrtek de facto poslední den v týdnu. Šla jsem ale večer na koncert a protože jsem byla celá ulepená, změnila jsem na večer outfit. Vyrazila jsem v bavlněných kraťasích a halence, kterou jste mohli vidět v úterním outfitu a na vršek moji stoletou krajkovou vestičku. Kabelka je můj suvenýr z Bali.
A protože mi v téhle kombinaci bylo moc dobře, vyrazila jsem v ní znovu v pátek večer do letního kina!



Tento týden už takové horko nebude, ale stejně se těším na další letní kombinace. Přijde mi, že je celý rok pořád zima a že si letního oblečení moc neužiju, tak když je na ně čas, musí se z něj vytěžit co nejvíc. Co myslíte?

A co v létě nosíte vy? Bez čeho se neobejdete?

Tak zase příště Eve.h

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images