Shopping

Hi everyone,

 my and my bf are going to London on holiday in a few weeks. I am sure you are all aware of the fact that english wetaher is very unpredictable and last week in a rainy morning I found out that my shoes are very english-weather-incapable so it was time to find new ones. I was looking for something between sneakers and moccassins. Simply put something in which I won´t mind a little rain.
 Originally I meant to grab some shoes and leave immediately. Nevertheless it all ended up the other way round. It all started with buying an extra pair of earrings and then it was just getting worse. And unfortunately it wasn´t just me. I went with a friend, my driver/advisor/moral support also known as the best company ever who didn´t stay behind me while spending money today. But I will tell you all about it some other time.
 Now I would like to show you what I was wearing for that shop pillaging. I once more took out my pleated skirt combined with a simple black tank top and my really really old sandals. I also tried a not very usual hairstyle.

In the end I´d like to warn you all. Beware of shops! They are dangerous!

---

Ahojte,

 za pár týdnů odjíždíme s přítelem na dovolenou do Londýna. Jak je vám nejspíš známo, Anglie je dost známá nevypočítatelným počasím a já jsem minulý týden jednoho deštivého rána zjistila, že mi pěkně teče do bot. Bohužel ne obrazně. Než jsem došla od šaliny do práce, měla jsem v pravé botě pořádné jaro. A tak nastal čas najít nějaké vkusné boty, něco mezi teniskama a polobotkama, které se okamžitě nepromočí, když bude deštivo.
 Původní záměr byl asi takový: "Sbal boty a vypadni." Nicméně to dopadlo mnohem hůř a to zcela neplánovaně. Začalo to naprosto nevinně nákupem naušnic a pak už se to jen vezlo. A to bohužel nejen se mnou, ale i s kamarádkou, která mi dělala řidiče/poradce/morální podporu a tu nejmilejší společnost jakou si k nákupům umíte představit.
  O tom, čeho všeho jsem se dneska dopustila napíšu zase jindy. Ráda bych vám totiž ukázala v čem jsem na to plenění obchodů vyrazila. Ke slovu přišla opět moje plisovaná sukně a obyčejné černé tílko. Navrch trochu nezvyklý účes a moje stoleté sandále.

Tímto bych navíc chtěla varovat všechny obyvatelky Brna, aby se vyhýbaly Olympii. Je to nebezpečné místo!!!!!



  skirt / sukně Asos
tank top, handbag / tílko, kabelka H&M
sandals / sandále Street (really old)


Vitamin bombs from Ugo / Vitamínové bomby z Ugova baru

And my beautiful friend, thank you once more for more than a great afternoon :) / A moje krásná kamarádka, děkuju ještě jednou za parádní sobotní odpoledne :)

Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. Ten účes Ti moc sluší :) Londýn si s přítelem užijte, doufám, že pak bude článek

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásnou sukni a moc ti to slušelo i na včerejší fotce na FB! Londýn si užijte, doufám, že pak podáš podrobný report. Na Olympii se chystám po výplatě, nebyla jsem tam dobrého půl roku, to zas bude. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší - i oblečení i vlasy :) Do Olympie se v brzké době chystáme se ségrou, tak snad nám pak něco zbude na účtech :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem zvědavá na Tvé podání nákupní horečky, která se o víkendu stala :D Jinak ty vlasy bys takhle měla nosit častěji, moc Ti to takhle sekne :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Všem děkuju za milá slova ;) Těch není nikdy dost a vždycky na 100% potěší. Díky vám mám to nejhezčí pondělí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta sukně je dokonalá!:)
    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images