Eve.h dark

Hi guys,

 our office moved to one of those big and posh buildings. We are now sitting in an open space office. For those of you who can´t imagine what it´s like it´s very uncomfrtable, ugly and I feel like a rabbit in a cage most of the time. But what can I do...
 Except of this not welcome change I have experienced something great. I found another blogger among my co-workers. A link on her blog is available in my favourite blogs section below (Anduina - Beyond decor). And since she knows how difficult it is to put together a post she was willing and kind to take these pictures of me.
 We were shooting later in the afternoon and there´s not much light in our new hall and it´s not doing any justice to my dark outfit. Well I hope you´ll at least appreciate my effort with accessories.

What have you been up to these days?


---

Ahojte,

 s prací jsme se přestěhovali. Sedíme teď v jedné z těch hogo fogo budov v tak zvaném open space kancelářském prostoru. Pro ty z vás, co neznáte tenhle termín jen vysvětlím, že je to ošklivé, hlučné a člověk si tam přijde jako králík v králíkárně.
 Kromě této nevítané změny se však udála jedna velmi vítaná a sice, že jsem se v práci seznámila s další blogerkou. Odkaz na její blog najdete v seznamu mých oblíbených blogů (Anduina - Beyond decor). Takže jsem nejen objevila další skvělý inspirativní blog, ale taky parťačku na focení.
 Omlouvám se za tmavost fotek, ale fotili jsme později odpoledne a ve foyer už nebylo moc světlo. Takže bohužel ani moje tmavá kombinace moc nevynikla, ale snad si z toho i tak něco vezmete. Přesto, že je u nás v kanceláři docela zima, rozhodla jsem se provětrat košili s cvočky na límečku a lehký svetřík, který jsem si před nedávnem pořídila v H&M. A pokud vás to ani tak nenadchlo, snad alespoň oceníte detaily na doplňcích.

A jak se daří vám?





jeans / džíny Anne Christine
blouse / halenky thrift store
cardigan / svetřík H&M
earrings / naušnice Love music

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Pěkné naušničky, ale hlavně mě zaujala ta skříň plná knih :-)
    Za open space tě lituju, to bych nedala. Stačí mi sedět v kanceláři ve 3 lidech.
    Zvu na giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ty náušničky jsou vážně šmrncovní! Stejně tak košile se mi líbí.. no prostě parádička! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už podruhé za život pracuju v open space kanceláři a dá se na to zvyknout. Původně jsem myslela, že fotky jsou z Domu umění. :-) Máš moc hezkou pleť.

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiši no přestěhovat mě do open space, umřu. Horší pracovní prostředí neznám, fakt (no dobře, někde ve štole nebo tak to asi taky nebude zrovna super... :D).

    OdpovědětVymazat
  5. sluší ti to, na openspace se asi dá zvyknout no... mě tu zas táhne v práci na nohy, byť jsme v menším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images