My working outfit / Pracovní ohoz

Hello everyone,

 working in Brno means a great relieve for me. Well the work itself is sometimes a little bit stressful but I can wear whatever I want. I don´t have to watch the length of my skirt or what my t-shirts look like. But the best thing is I can wear jeans again.
Yesterday I wore this quite usual combination and I tried to make it more special with this big necklace. I bought it last weekend while I was looking for some fall shoes so stay tuned to see if I found something.

What about you? Have you started fall shopping yet?

---

Zdravím vás,

práce v Brně mi ulevila nejen duševně, i když připouštím, že mnohdy máme trochu infarktové stavy, ale hlavně v oblékání. Nemusím pořád hlídat, jestli mám dost dlouhou sukni nebo jestli jsem si náhodou nevzala moc hluboký výstřih. A hlavně můžu zase nosit džíny a vůbec co se mi zachce.
Včera jsem vcelku běžnou kombinaci okořenila novým náhrdelníkem. Pokud pátráte po levném a přesto efektním šmuku, radím navštívit New Yorker. Já vím, kvalitka sice nic moc, ale vypadá to opravdu efektně. A cena? Jenom 80,-.
Minulý víkend jsem vyrazila s kamarádkou na nákup podzimních bot, takže zůstaňte na příjmu a já vám ukážu, jestli jsem něco ukořistila.

A co vy? Už nakupujete na podzim?


tee, cardigan / triko, svetr H&M
jeans / džíny Anne Christine
shoes / boty Deichmann
necklace / náhrdelník New Yorker

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Jojo, je moc hezkej, udělá určitě spousty parády :-) Já na tvé podzimní boty jsem obzvlášť zvědavá, protože se po nějakých marně sháním, ale nějak nic nesplňuje mé představy....

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, výrazný svetr dobře doplňuje outfit. Prozradíš, v jakém odvětví pracuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barb, nachystám na to nějaký maličký příspěvek, ale prozradím, že vůbec nedělám to, co jsem studovala.

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images