Open space market

Open space market took place in Místodržitelský palác in spaces of the Moravian gallery in Brno this past weekend. It was very similar to Factory fashion markets also taking place every six months on Stadion only a few kilometers far away from there.There were only less stands. Brand Love Music is always present on events like this and I spent the most time at their stand. They offer very wide range of things from earrings and accesories to clothes. You can guess which earrings I bought from them. We were lucky enough to catch their fashion show in the courtyard. It wasn´t that galmorous as you could expect when you hear "fashion show" but the clothes did look much better on models than it did on the hangers.
In the end me and my friend both bought something sweet at the homemade chocolate truffle stand.
Even though there were very few vendors it was very good event and beautiful and noble spaces of the Moravian gallery took it to the next level.

What do you think about events like this? Do you go there?

---

O uplynulém víkendu se v Místodržitelském paláci v prostorách Moravské galerie konal Open space market a co do obsazení se hodně podobal Factory fashion marketům, co bývají na stadionu na Kounicové. Jen stánků bylo podstatně míň. Už tradičním účastníkem těchto akcí je značka Love music, která mimochodem sídlí na Pekařské v Brně a nabízí autorské zboží přes náušnice a placky až po dámské a pánské oblečení. U jejich stánku jsem se zastavila asi nejdýl a můžete hádat, které náušnice se mnou odešly.
Stihly jsme s kamarádkou i jejich módní přehlídku, která až tak neomráčila, ale oblečení vypadalo na modelkách mnohem líp, než na ramínku. Můžete posoudit sami na fotkách.
Na závěr jsme si obě koupily výborné čokoládové pralinky, které byly k mání na stánku s po domácku vyráběnou čokoládou skoro u vchodu. Každopádně musím říct, že i přes ne velkou účast prodejců to byla akce zdařilá a honosné prostory Moravské galerie jí dodaly na lesku.

A co vy? Navštěvujete takovéhle akce?

Zdraví vás Eve.h












Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. hezké náušnice:)
    zvu tě na mou giveaway o balerýnky, končí už zítra.
    http://navesnici.blogspot.cz/2013/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezke fotečky !!!:)) ty sladkosti mnaaam:D
    Přijd se mrknout i ke me budu rada :)

    www.olivIns.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images