My Prague purchase / Můj pražský nákup

Hey guys,

today I´m greeting you from my hotel room. As promised last week here comes my Palladium purchase. I didn´t buy too many things. It´s a mix of things needed and things bought for joy and as a reward. I´m sure you already know which is which (especially if you take a look at the handbag in my last post). The new one is from H&M. It wasn´t too pricy or cheap either. I have only good experience with H&M handbags so I believe it was a good investment and I am very happy with it so far. You can put a lot of things in it, even A4 format papers. The tee was the "for-joy-bought" thing. I can´t imagine wearing anything more comfz and stylish for these hot days we´re having here right now. And I love the lace. I know my lace madness has come over the line, but I simply can´t help it.

What about your latest purchases?

---

Ahojte,

 dneska vás zdravím ze svého hotelového pokoje. Jak jsem slíbila, tak tady je můj nákup z odpoledne v Palladiu. Pravda, není toho moc, ale to odpoledne bylo spíš o nákupu jedné věci, co potřebuju a druhé jen tak pro radost. Asi tušíte, že kabelka byla tou nutností (zvlášť pokud se podívate do posledního postu na tu kabelku, co jsem měla předtím). Nová je zakoupená v H&M. Cenově bych řekla, že vcelku v normálu. Mám s kabelkami z "háemka" samé dobré zkušenosti, proto věřím, že to byla víc než dobrá investice. Zatím jsem s ní velmi spokojená. Vejde se do ní spousta věcí, včetně A4 formátu a má vnitřní i boční kapsičku. Halenka byla tou položkou "pro radost a za odměnu". Neumím si představit nic vhodnějšího na ty vedra, co tu teď jsou a navíc ta krajka.... Ach... No dobře, přiznávám, že ta moje krajková obsese už tak nějak přestoupila únosnou míru, ale ono je to prostě silnější než já.

A co nakupujete v posledních dnech vy?





Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Kabelka je moc hezká a co se týče krajek také jsem do nich zblázněná, zrovna dneska jsem si v NY pořídila tričko s celými krajkovými zády, nádhera :))

    OdpovědětVymazat
  2. mám rada takéto veľké a praktické tašky a táto ešte vyzerá aj super :) čo sa týka krajky, tak mne sa to zatiaľ vyhýba, uvidím či ma to niekedy prepadne :D

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, moc hezké pokupky :-) HMkovské kabelky se mi též moc líbí a tuhle jsem tam ještě ani sama neviděla, je fakt krásná, stejně jako tríčo :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images