Graduation girl / Promovaná magistra

Hello guys,

  Last Monday I finally graduated and oficially became a master. I hate this kind of ceremonies, but you know... Family demands it and it is at least an opportunity to wear something pretty. Luckily my cousin and my boyfriend came and I had somebody to stare and smile at. After the ceremony me and my bf stopped to have some pizza at our favorite Italian restaurant and at seven p.m. I headed to my Prague mission. I have to say that I felt bad while leaving Brno. I even shed a few tears but I guess it happens when you go through such a big change in your life.

What about you and ceremonies and graduations?


Zdravím vás,

 minulé pondělí mě konečně promovali na magistru. Tyhlety obřady nesnáším, ale tak znáte to... Rodina si to žádala a je to aspoň příležitost na sebe něco pěkného hodit. Ještě že přešla sestřenka a přítel, alespoň jsem se měla na koho tlemit a dělat obličeje. Pak jsme se s přítelem stavili na pizzu a v sedm už jsem se poroučela za prací do Prahy. Musím říct, že se mi z Brna vůbec nechtělo. I do breku mi trochu bylo. Tak už to asi ale se všemi změnami v životě chodí.

A co vy a obřady a promoce?

dress / šaty Topshop
heels / lodičky CCC
necklace / náhrdelník fler.cz

Macarons - a graduation gift from my cousin / Makronky byly dáreček od sestřenky


Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Strašně moc ti to Evičko sluší! :) A musím ti moc moc moc pogratulovat, jsi šikulka! :) Já byla na sponzích (promocích pro Bc.) v úterý. V posledním roce jsem se podobných obřadů účastnila nějak moc často :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne šaty máš :) mám veľmi podobné :))

    OdpovědětVymazat
  3. Evi ešte raz gratulujem a na promociach si bola strašná kočka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to slušelo a gratuluji paní magistro:))) Já jsem si svou promoci docela užila, nicméně trošku to nervy byly (abych nezakopla na stupínku, správně se uklonla všem papalášům apod:D) at se ti v Praze daří a brzo si zvykneš na nové prostředí:)))

    OdpovědětVymazat
  5. ještě jednou moc gratuluji ;)a strašně ti to v těch šatech sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Neboj, v Praze je fajn. Kdyby se ti stýskalo, tak napiš :D Já jsem sice Pražanda, ale manžel je Moravák od Brna, můžete si pokecat v hantecu ,-)
    K promoci gratuluju. Já také moc ceremeonie nemám ráda, na ostatní ale kouknu klidně.. Byla jsem na své jen jednou. Druhou jsem zrušila. janca (na votoči Jillina)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, dodatečně gratuluji, jseš šikulka.:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images