Eve h. in Palladium

Hello,

  I'm sorry, there´s absolutely nothing new here, but I would like to thank you for coming here to take a look anyway.
 Last week I said to myself it was time to disrupt everyday´s routine (understand coming to my hotel room and falling on the bed) and I went to take a look around to the Prague´s city center. Where else could I head - of course to the biggest shopping center. I bought a new bag and also a little something for the joy of feeling good and as a reward. I had a great company of my friend who stays in Prague and after we dug into Palladium (which by the way, did not address me even the least), we sat in a café or bakery Paul and had two great macaroons and an excellent ice tea. I would like to thank her this way once more for having me that day (because I know you come here;))
  I admit I hate being in Prague over this summer and I realize that many of you would do anything to spend the summer there, but I can´t wait to return to Brno in September and start working from there. Anyway, when I´m in Prague I had planned to go to the Marilyn Monroe exhibition, so if you have already seen it I will be glad for any feedback or review of it.

---

Ahojte,

 moc se omlouvám, že tu není vůbec ale vůbec nic nového, nicméně i tak děkuju, že sem chodíte alespoň nakouknout. Minulý týden jsem si řekla, že je načase narušit rutinu každodenního popracovního padnutí na ústa v hotelu a jít se taky po té naší stověžaté matičce trochu projít. Kam jinam jsem taky mohla zamířit než do největšího nákupního centra, kterým se centrum Prahy může pochlubit. Koupila jsem si novou kabelku a ještě takovou maličkost pro radost, pro dobrý pocit a za odměnu. Společnicí jsem měla víc než příjemnou a potom, co jsme prošmejdili Palladium (které mě mimochodem ani trochu neoslovilo), jsme se usadili v kavárně či pekárně Paul a dali si, no co jiného než dvě veliké markonky a k nim výborný ledový čaj. Tímto jí ještě jednou děkuju, že se mě ten den ujala (protože vím, že sem chodíš ;) )
 Přiznám se, že se mi v Praze ani trochu nelíbí a uvědomuju si, že spousta z vás by dala nevím co, abyste tam mohly trávit léto, ale já se nemůžu dočkat až se v září vrátím do Brna a budu pracovat odsud. Každopádně, když už tam jsem, naplánovala jsem si zajít na výstavu Marilyn Monroe, tak pokud jste ji už někdo viděli, budu ráda za jakýkoliv feedback či recenzi.



Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. Já se do Prahy na výlet vždy těším, ale po dni stráveném tam se hrozně těším domů.. :D nevím jestli bych si tam zvykla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak vidíš, Klárko, ani já si ve městě ne a ne zvyknout. Hlavně rodina a přítel chybí, Nemyslela jsem si, že jsem takový dománek, ale už to asi tak bude... :(

      Vymazat
  2. Do Palladia se vždycky hrozně těším, ale ve finále tam pro mě těch obchodů není moc "použitelných". :-) Ať ti to tam rychle uteče a už jsi zas v našem "malém" Brně.

    OdpovědětVymazat
  3. já jedu do Prahy v úterý! A šíleně se těším! :)) A aspon vim že do Palladia nemám chodit...

    OdpovědětVymazat
  4. Do Prahy si ráda zajedu na výlet, ale Brno mám mnohem radši :-)) Máš krásné šatky!

    OdpovědětVymazat
  5. Do Prahy bych jela hned, už kvůli PAULovi a jeho makronkám!! Těm se nic nevyrovná :)

    OdpovědětVymazat
  6. thank you ! u look great! congrats for graduating!i would also be happy if a new job would find me so congrats on this also :) so a new life begins and we will make it honey:)wish u all the best!!kisses

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images