May wedding / Květnová svatba

Hi everyone,

 yesterday me and my bf attended a wedding and I just have to tell you all about it. The wedding took place in a park. There was just a dozen chairs for the closest family and relatives, a small kind of gate or arch (I don´t know how exactly to describe it in English) and a small rug or carpet so that a bride could walk down the aisle with her train down. A guitar and violoncello players played classics like Moon river, Something stupid etc. Wedding guests were in the end blowing bubbles on the newlyweds as they were walking past them. Just perfect! I must admit this was the best wedding we´ve been to recently. The couple also refused all the "popular" traditions like sweeping a broken plate or feeding one another during the wedding reception and I think most present ladies (including me) appreciated no wedding buquet throwing. There was no tight schedule, it was really easy and pleasant and I think that is the way it should be!
 I chose to wear my green dress which seemed to be an obvious choice since it was an outdoor wedding. But believe me or not I was the only one wearing the colort green there. I put on a pair of brown stilletoes with a really small heel and I think they saved me from sinking into the ground (it was raining the day before). It was also a chance to try a new BB cream I bought for the occasion so I´ll tell you all about it soon.

What do you like about weddings?

---

Ahojte,

 včerejšek patřil, jak z názvu určitě tušíte, svatebním oslavám a já a prostě nevydržím vám o tom neporeferovat. Svatba se odehrávala v parku, bylo tam jen pár ozdobených křesílek pro nejbližší rodinu, slavobránka, u které se obřad konal, stolík k podpisu a kobereček, aby nevěsta mohla alespoň chvíli kráčet se spuštěnou vlečkou. K obřadu hrálo pouze violoncello a kytara. Špalír potom novomažele doprovodil od "oltáře" záplavou bublinek z bublifuků. Prostě skvělé! Musím říct, že ze všech svateb, co jsme za poslední dobu navštívili, byla tahle rozhodně nejlepší. Novomanželé taky předem odmítli všechny tradice jako zametání talíře, obědové vzájemné krmení a taky házení kyticí, což kromě mě určitě ocenily i jiné přítomné dámy. Prostě žádný stres, žádný na minutu přesný harmonogram. A tak to podle mě má být!
Šaty jsem zvolila zelené, což by se mohlo zdát jako jasná volba pro svatbu v parku, ale věřte nevěřte, měla jsem ze všech svatebních hostů zelenou na sobě jen já. Doplnila jsem to celé jen šmukem z C&A a hnědými botkami na malém podpatku. Ukázalo se, že to byla šťastná volba, protože po dešti bych se s větším podpatkem nejspíš dost propadala. Měla jsem taky možnost vyzkoušet BB krém, který jsem si pro tuto příležitost pořídila, tak brzo určitě poreferuju.

Co se na svatbách nejvíc líbí vám?


dress, cradigan / šaty, svetřík Topshop
shoes / botky Street
handbag / kabelka Anne Christine
necklace / náhrdelník C&A

Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Byla si moc krásná svatebčanka :-) Sympatizuji i s takovým svatebním programem, jaképak stresy kdy se budou číst přání nebo jíst polívku děravou lžicí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty se mi moc líbí, hlavně ten střih :)
    Já jsem ještě nikdy na žádné svatbě nebyla, achjo....už by se měly kamarádky začít vdávat, ať si taky nějakou tu slavnost užiju! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hello Eve :)

    You look wonderful!
    Sounds like a cozy wedding - love outdoor weddings! The day I will get married I will have one for sure :)

    I looove weddings - a friend of mine will get married in june - can't wait, already bought a dress that will fit perfectly :D !

    Haha! True - so awkward! But this dress really was, just s you wrote, a must have. Love that dress from Pretty woman. Haha, True (again) even if I like beeing home it always feels a bit... boring to be back. Nice beeing away and not work ;D!
    Take care :)
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  4. U look lovely! It's always so much fun to dress up for weddings!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi nádherná, Evičko :) moc ti to sluší, jako vždycky!

    OdpovědětVymazat
  6. Your welcome Eve ;)) Always a pleasure writing with you!
    Understand, it's nice to have the ocean around, but lakes are also nice. Back in Sweden I lived an hour from the ocean - but there was som pretty big lakes in the area - so it was good enough.

    see you around,
    xx

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, tak tohle ti moc sluší! Svetřík je parádní a stejně tak mě oslovil náhrdelník! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images