Brno blogger meeting / Brněnský sraz bloggerek

Pěkné pondělí,

minulou sobotu se opět konal takový maličký komorní sraz. Sešly jsme se v bistru Franz v sestavě ŽanetaEliška , Káťa ze Jsemchic a moje maličkost. Řeč byla o všem možném. Žaneta pracuje jako kadeřnice, takže na přetřes přišly vlasy, Eliška zase absolvovala Backstage kurzy stylistů v Praze, což třeba pro mě bylo hodně zajímavé povídání a Káťa zase povídala o tom, jaké to je zastavovat a fotit chic lidi v ulicích města Brna. Mimo to jsme také udělaly takový malý brainstorming o tom, co na našich brněnských srazech zlepšit, aby se nás scházelo víc. Tímto bych ráda apelovala na vás, čtenářky případně jiné bloggerky z Brna a okolí, abyste se, pokud jste tak ještě neučinily, přidaly k nám do skupiny na facebooku a, prosím, přihoďte svoji trošku do mlýna, přidejte ruku k dílu, no však víte, co myslím. Alespoň pro mě setkání s jinými bloggery přináší užitečné rady a tipy, obvykle se něco nového dozvím nebo naučím a hlavně je fajn vidět se s lidmi, které baví to stejné, co mě. Budu jen ráda, když se naše řady rozrostou a budeme se moct takhle obohacovat navzájem.




Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. noo tak ale brno vies ako,to je od ruky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks Eve :)
    Your not hopeless <333 We are good at different things, but something I know is that your are a really good writer :) hahahah but this time I'm don't understand a word ;)))

    Take care <333
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. jak ráda bych někdy přijela..ale Brno je pro mě fakt hodně z ruky :-D ale srazy jsou super, na třech jsme byla a bylo to parádní, určitě jste si to moc užily! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé těším se , až taky na nějaký dorazím ... :D :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images